|
Příspěvky uživatele - 103.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 29.4.2010 Je to paráda, jak Vám Líbenka roste a kvete.Já jsem si ji letos objednala, ale přišla v době mrazů a bohužel to nepřežila.Nyní mám přislíbenou další, jako reklamaci.Podělte se o to, jak dosahujete takových výsledků. A ještě dotaz, jak je rostlinka... celý příspěvek > |  | Žloutnou mi denivky, 28.4.2010 Zjistila jsem, že mi některé denivky, které dobře prosperovaly žloutnou, zejména spodní listy.Zdá se mi jako by je i něco okousávalo.Postihuje to hlavně nově zasazené, které byly dříve v dobré kondici a ja si pochvalovala, jak krasně rostou, ale i... celý příspěvek > |  |
|  | Libeček, 22.4.2010 samozřejmě, že kořeny, nať nežerou ani srny, naštěstí. Bláža |  | Libeček, 22.4.2010 Dobrý den, mámkocoura-záletníka.Myši loví, ale často je přinese, hraje si s nimi a někdy pouští na záhony.Asi bych neměla kupovat a množit další rostliny pro myši.No, to byl jen pokus o žesrt.Musím to nějak s nimi všemi vydržet. Bláža |  | Libeček, 21.4.2010 Závidím všem z Vás, kterým libeček roste jako z vody.Mám ho moc ráda, ale moje myši taky, tak s nimi bojuji.Ještě, že vždycky kousek nechají, případně přenesou jinam.Bláža |  | Tis a dristal, 21.4.2010 Dřišťál přežije snad každou půdu, mi se sám vysévá po celé zahradě, asi díky ptákům ho nacházím v jahodách, pod smrky i na vřesovišti.Myslím, že ani tis není na půdu náročný, na sídlišti je z něj živý plot a není mu věnována žádná péče, jen občas... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat zlatý déšť?, 21.4.2010 Pokud Vám nekvete, ostříhejte ho celý ihned, nechte asi15 cm od země. Pokud Vám během léta začnou růst dlouhé pruty, zkraťte i ty, aby došlo k rozvětvení.Zlatý déšť (forsytie) kvete obvykle na dvouletém dřevě, proto je nutné stříhat alespoň část keře... celý příspěvek > |  | Komule, 17.4.2010 Jen stříhejte a hodně u země. Komule, které jsem stihla ostříhat před deštěm už skoro všechny raší od země. Dnes jsem dostříhala zbytek a i když to vypadá na mrtvé dřevo, myslím,že od země obraší jako ty první.Taky se vám samy vysévají? Já loni... celý příspěvek > |  | Balkon na západní straně, 17.4.2010 Gabčo,
je to opravdu krása.Já své milionky měla na dešti a taky nejsem zrovna moc příznivcem postřiků. Proto jsem to vzdala.Po vašich nádherných foto to snad zkusím znovu. Gratuluji.
Bláža |  | Balkon na západní straně, 16.4.2010 Dobrý den, Radko,
Milions Bells jsem kdysi také pěstovala, ale v závěsu na sluníčku.Byl náchylný k plísni a mšicím, pokud bylo hezké počasí super, v chladnějším a deštivém počasí už to nebyla žádná sláva.Ale vyzkoušejte, snad se vám bude dařit... celý příspěvek > |  |
|  | Balkon na západní straně, 16.4.2010 Dobrý den,
je to ideální místo pro fuchsie, kterých je mnoho druhů, dále pro netýkavku a begonie. Já osobně mám nejraději fuchsie.Netýkavku byste si mohla sama vysét, pozor,klíčí na světle.Je hodně závislá na zálivce, ale kvete nepřetržitě až do... celý příspěvek > |  | Komule, 12.4.2010 Jsem ze severu Moravy a stihla jsem ostříhat jen část svých komulí, ale taky jsem překvapena, jak jsou letos mizerné. Zdá se mi spíše, že jsou suché, i když sněhu bylo myslím dost.Taky mám zkušenost, že často obrazí až od země. Mám je hodně ráda pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|