Příspěvky uživatele - 103.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 29.4.2010
Je to paráda, jak Vám Líbenka roste a kvete.Já jsem si ji letos objednala, ale přišla v době mrazů a bohužel to nepřežila.Nyní mám přislíbenou další, jako reklamaci.Podělte se o to, jak dosahujete takových výsledků. A ještě dotaz, jak je rostlinka... celý příspěvek >
Žloutnou mi denivky, 28.4.2010
Zjistila jsem, že mi některé denivky, které dobře prosperovaly žloutnou, zejména spodní listy.Zdá se mi jako by je i něco okousávalo.Postihuje to hlavně nově zasazené, které byly dříve v dobré kondici a ja si pochvalovala, jak krasně rostou, ale i... celý příspěvek >
Libeček, 22.4.2010
samozřejmě, že kořeny, nať nežerou ani srny, naštěstí. Bláža
Libeček, 22.4.2010
Dobrý den, mámkocoura-záletníka.Myši loví, ale často je přinese, hraje si s nimi a někdy pouští na záhony.Asi bych neměla kupovat a množit další rostliny pro myši.No, to byl jen pokus o žesrt.Musím to nějak s nimi všemi vydržet. Bláža
Libeček, 21.4.2010
Závidím všem z Vás, kterým libeček roste jako z vody.Mám ho moc ráda, ale moje myši taky, tak s nimi bojuji.Ještě, že vždycky kousek nechají, případně přenesou jinam.Bláža
Tis a dristal, 21.4.2010
Dřišťál přežije snad každou půdu, mi se sám vysévá po celé zahradě, asi díky ptákům ho nacházím v jahodách, pod smrky i na vřesovišti.Myslím, že ani tis není na půdu náročný, na sídlišti je z něj živý plot a není mu věnována žádná péče, jen občas... celý příspěvek >
Jak ostříhat zlatý déšť?, 21.4.2010
Pokud Vám nekvete, ostříhejte ho celý ihned, nechte asi15 cm od země. Pokud Vám během léta začnou růst dlouhé pruty, zkraťte i ty, aby došlo k rozvětvení.Zlatý déšť (forsytie) kvete obvykle na dvouletém dřevě, proto je nutné stříhat alespoň část keře... celý příspěvek >
Komule, 17.4.2010
Jen stříhejte a hodně u země. Komule, které jsem stihla ostříhat před deštěm už skoro všechny raší od země. Dnes jsem dostříhala zbytek a i když to vypadá na mrtvé dřevo, myslím,že od země obraší jako ty první.Taky se vám samy vysévají? Já loni... celý příspěvek >
Balkon na západní straně, 17.4.2010
Gabčo, je to opravdu krása.Já své milionky měla na dešti a taky nejsem zrovna moc příznivcem postřiků. Proto jsem to vzdala.Po vašich nádherných foto to snad zkusím znovu. Gratuluji. Bláža
Balkon na západní straně, 16.4.2010
Dobrý den, Radko, Milions Bells jsem kdysi také pěstovala, ale v závěsu na sluníčku.Byl náchylný k plísni a mšicím, pokud bylo hezké počasí super, v chladnějším a deštivém počasí už to nebyla žádná sláva.Ale vyzkoušejte, snad se vám bude dařit... celý příspěvek >
Balkon na západní straně, 16.4.2010
Dobrý den, je to ideální místo pro fuchsie, kterých je mnoho druhů, dále pro netýkavku a begonie. Já osobně mám nejraději fuchsie.Netýkavku byste si mohla sama vysét, pozor,klíčí na světle.Je hodně závislá na zálivce, ale kvete nepřetržitě až do... celý příspěvek >
Komule, 12.4.2010
Jsem ze severu Moravy a stihla jsem ostříhat jen část svých komulí, ale taky jsem překvapena, jak jsou letos mizerné. Zdá se mi spíše, že jsou suché, i když sněhu bylo myslím dost.Taky mám zkušenost, že často obrazí až od země. Mám je hodně ráda pro... celý příspěvek >
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika