Příspěvky uživatele - 103.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Crinum powellii, 8.11.2010
Prosím o radu, kde dělám chybu.Již asi čtvrtým rokem se marně pokouším o květ u křínu.Mám velké 3 cibule, ale květy nikde.První rok jsem pěstovala ve velkém květináči, další roky přes léto na záhonu, před mrazy přesadila do květináče a dále pěstovala... celý příspěvek >
Zná někdo název keře?, 28.10.2010
Nevím, kdy jste tento keř vyfotila.Pokud to bylo kolem června, mohla by to být kolkwitzie.Kvete trochu podobně jako vajgelie, jen květy jsou drobnější a hustší.Mladé větve jsou prohnuté.Pokud je foto teď z podzimu, nemám tušení.Bláža
Lukon Glads, 22.10.2010
Já jsem objednávala na jaře, hlavně denivky.Všechny přišly ve výborném stavu a krásně se ujmuly i kvetly.U dvou došlo asi k záměně, ale jelikož jsou velmi pěkné a ještě je nemám, nereklamovala jsem je. Reklamovala jsem líbenku, která přišla namrzlá... celý příspěvek >
Levisie, 6.10.2010
Naprosto souhlasím s ostatními, jen bych ještě pro jistotu doporučila na zimu přikrýt sklem. Nesnáší, když ji na podzim a v zimě prší do středu listové růžice.Než mi toto opatření poradil zkušený skalničkář, přicházela jsem skoro každoročně o... celý příspěvek >
Keře, které budou vonět, 19.9.2010
Já bych doporučovala podsadit keře obyčejnými fialkami. Rychle se rozrostou, jsou úplně nenáročné, pod keři prospívají a opravdu krásně voní. Taky mě napadají konvalinky, ale ty rády zabírají i místo, kam je už nechceme. Bláža
Salvia greggii, 16.9.2010
Zakoupila jsem si nádhernou "trvalku" Salvia greggii "Scharlach". Z přiloženého návodu k pěstování není zřejmé, jak tuto rostlinku přezimovat. Je určena do podzimních kompozicí a v anglickém textu jsem vyčetla: sázet po zimě. Jsem... celý příspěvek >
Česnek spletený do věnců, nebo copů, 28.7.2010
Dlouho jsem vázala česnek do věnců a neškodilo mu to, jen na jaře dosti brzy začal růst, zelené špičky stroužků. Pak jsem někde slyšela nebo četla o jiném způsobu skladování. Česneku necháte delší stonek a postavíte ho do sklenice nebo jiné nádoby... celý příspěvek >
Hnojení rododendronu, 22.5.2010
Nebude to Bruckenthalia? Jen tipuji, nevím jistě.Bláža
Narcis s květy bledule?, 14.5.2010
Nechci se moc vměšovat, ale není to velmi brzké kvetení? Já myslela, že kvete opravdu až v létě. Škoda, že není k dispozici foto.
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 13.5.2010
Měli jsme stejný problém, jen s tím rozdílem, že jsme původně z paneláku a vidět srnku, jak nám něco okusuje, byl pro nás velký zážitek.My se koukali a srnka si vybírala lahůdky.Jak šel čas, a přibývalo rostlinek a škody, zkusili jsme ji... celý příspěvek >
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 11.5.2010
Je to dřišťál.
Trvalky, které neožerou laně a zajíci, 3.5.2010
Z vlastní zkušenosti vím, že nežerou pouze :dřišťál a forsytii (keře),pivoňky a orlíčky (trvalky), náprstník (dvouletky se samovýsevem).Jinak vše-nejraději růže, zvonky,jahody a floxy.Já už mám letos vysoký plot, proto se znovu pouštím do... celý příspěvek >
Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 3.5.2010
Po nich není, jen už neobrazí na hnědé části, jsou docela nevzhledné. Zkusím je přivázat k opoře a zapěstovat na stromek. Taky se mi loni povedl výsev, ale jen dvě rostlinky, uvidím jaké budou barvy. Bláža
Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 2.5.2010
Mám, spíše měla jsem 4 druhy čiimníku.Jeden letos úplně odešel, jakoby uschl. Dva další se chovají jako ty vaše.Jsou to vícebarevné kultivary, mám je asi 4 roky.Pouze světle žlutý kultivar, který je asi nejméně šlechtěný je ok. Vlastně jsem zapomněla... celý příspěvek >
Pomozte určit jarní květinu, 2.5.2010
Těžko podle fotky rozsoudit, kdo má pravdu.Ale co vůně.Hyacint, i když trošku zplaněný, nebo ja to nazvat, by přece krásně, nezaměnitelně voněl.Alespoň ty mé voní i ty podné obrázkům. Ladoničky mi nevoní, alespoň jsem je necítila na dálku. Bláža
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika