Příspěvky uživatele - 147.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Včely vylézající ze země, 21.5.2011
Ano, musely by se změnit podmínky, ale ne v okolií, to je jim putna. Je zajímá kvalita té země a přijde jim optimální. Vyvrtají dírku, nanosí pyl a med, položí vajíčko a zabetonují. Vylíhlá včela se prokouše ven a hledá vhodnné místo...
Včely vylézající ze země, 20.5.2011
1. Jsou to včely samotářky, maltářky, zednice, pískorypky. 2. tyto včely nejsou agresivní, ve smyslu Včely Domácí. Tedy neútočí, nerojí se, nechrání žádný úl. Ale žihadlo mají a bodnout mohou, jsou to včely. 3. Včely namají a nepřenáší nějakou... celý příspěvek >
Rajčata - je to plíseň?, 17.5.2011
Už to tu bylo milionkrát. Je to spálené prudkým sluncem.
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 15.5.2011
Variátor může být buď řetězový, nebo řemenový, provedení s proměnným průměrem řemenic. Jiný princip (třecí talířorvý) se tu asi použít nedá. Řešení proměnné rychlosti pojezdu s hydrogenerátorem a hydromotorem, mi v tomto případě připadá trochu... celý příspěvek >
Uježděná zem, 8.5.2011
Trávě bude putna, že má tvrdé podloží, musel by to být extrém a těch je málo. Rotavátor na tom zničiíte na prvních dvou metrech, je určen do záhonu. Další řešení zvolte podle místních možností.
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011
No ještě mne napadá věc, se kterou jsem se "vycuchával" dlouhé roky u dvoutaktu Vari. Chovalo se to stejně. Až mne - opravdu po letech trápení - napadlo vyměnit fajfku = koncovku na svíčce. A bylo rázem po problému, motor chytal na škubnutí v... celý příspěvek >
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011
Provést základní motorové kontroly. Svíčka, karburátor, filtr vzduchu. Příčin může být nekonečno. Bohatá / chudá směs - bublina v hadičče, zanesený filtr paliva, je -li jaký. Někde se něco uvolnilo, či opotřebovalo. Prostě cokoliv. To, že závada se... celý příspěvek >
Nově koupené sazenice okurek - plíseň?, 8.5.2011
Už zase dotaz na postřik sotva vyklíčených rostlin. To je snad nějaká epidemie.  K tématu. Nestříkáme, protože víme, že je to nesmysl.
Co to muze byt?, 7.5.2011
Je to lišejník, stromu nijak neškodí a neblázněte s postřiky. Sluníčko jej v létě vysuší, sám částečně opadá. Pokud by ho bylo moc, dá se seškrábnout mechanicky. Opravdu je na pováženou uvažování některých tazatelů. Jeden chce stříkat rajčata, kerá... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 6.5.2011
Potvrzuji funkčnost postupu pana Standy. Zkusil jsem letos s dobrým výsledkem. Rajčata výborně prosperují a ušetří se otravné kelímkování. Sice to zabírá prostor ve skleníku, ale je jistota, že na policích je nespálí mráz. Musí se dobře naplánovat... celý příspěvek >
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011
Jednoduše přikryjete netkanou bílou textilií. Běžnou sadbu stačí jednoduchou, rajčata a papriky dvojitě.
Variátor, hydropřevodovka u sekaček honda a stiga, kvalita a výdrž, 2.5.2011
Pokud jde o mne, radím zakupte tu nejdražší a nejznačkovější, kterou seženete. Budete spokojený. A ještě radu opravdovou. Těžkou (velmi výkonnou) sekačkou stromky neobsečete. Je nemotorná a těžká k manipulaci. Je určená na hřiště.
Somerset Seedless, 1.5.2011
Na 3 výhonech z celkem asi pěti jsou květy.
Neznámý černý pták, 29.4.2011
Kocourovi posílám virtuálního buřta.
Neznámý černý pták, 29.4.2011
No když si odmyslíme ty emoce, možná máte v lecčems pravdu. Kos je opravdu nesnášenlivý pták a zjara se z něj stane opeřené monstrum, se kterým cloumají hormony tak, že útočí i na člověka. A protože jsou hlavně ve městech a okolí přemnožení, může být... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika