|
Příspěvky uživatele - 112.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hořké okurky, 3.7.2017 Cože??? |  | Briggs and Stratton 650 190cc nestartuje, 19.2.2017 Dobrý den, mám podobný problém ale sekačka nestartuje jen když se ohřeje dejme tomu že po cca patnácti minutách, poradíte mi? Děkuji Roman |  |
|  | Jak zachránit katalpu?, 20.6.2016 Zdravím, nám se při vichřici v minulém týdnu stalo to samé, strom byl cca 4 m vysoký a 4 roky u nás na zahradě. Teď je z něj podstavec pro květináč.
Alena
|  | Choroba rajce, 13.5.2016 Já mám také kroucení listů na některých sazenicích rajčat, hledám na internetu proč, jestli je to substrátem, tak ten jsem koupila univerzální v Tescu - naposledy! Předtím jsem měla v peřeništích na sadbu a byly v pohodě. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 12.6.2015 ,Dekuji za vysvetleni ohledne te rezistence, ted uz tomu myslim rozumim. Ja s postriky teprve zacinam. Mam devet asi sestiletych stromku a bez postriku uroda tristni. Krome tresni vlastne zadna. Calypsem sem strikal nejdriv proti pilatce a tak sem... celý příspěvek > |  | Nakládání a vakuování masa na uzení, 26.3.2015 Mohu maso na sucho nasolit a z vakuovat v zabaleném sáčku a dát na 6 týdnů do ledničky? |  | Mouchy, mušky. Co to je? , 2.3.2014  Prosím o radu, asi 14 dní se mi v bytě vyrojily jakési mouhy, mušky, menší, větší, vypadá jako klasická moucha, ale zřejmě se jedná o něco jiného. Sedají hodně na bílém - stropy, zdi, lustry / ty mi hodně znečistili / a jiné. Mám jich strašně... celý příspěvek > |  | Napadený banánovník, 22.11.2011  Dobrý den,
Prosila bych o radu. Mám banánovník, který je napaden nějakými broučky. Broučci jsou vidět jen když kouknu opravdu zblízka. Jsou bílý a pohybují se jen v hlíně. Listy sesychají a nevím, co s tím.
Díky za radu. |  | Napadený banánovník, 22.11.2011  Dobrý den,
prosila bych o radu. Mám banánovník, který je napadený nějakými broučky. Broučci jsou vidět jen opravdu když kouknu zblízka. Jsou bílý a pohybují se jen v hlíně. Listy sesychají a nevim, co s tím. Poradíte někdo?
Moc děkuji
|  | Pěstování majoránky a petrželky (kudrnky), 22.11.2011 Moc díky za radu.. |  |
|  | Pěstování majoránky a petrželky (kudrnky), 2.10.2011 Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli může majoránka a petrželka (koupené v květináčích) zasadit ven?? A jestli vydrží zimu :) Jsem v tomhle mimo.. Díky za rady.
M. |  | Poznej brouka, 10.9.2009 Koukněte do atlasu čmeláků. S největší pravděpodobností to bude některý ze vzácnějších druhů. |  | Dají se na zahradě chovat čmeláci?, 10.9.2009  Pokud chcete chovat čmeláky jako opylovače, pak vyzkoušejte něco jednoduššího a to včely samotářky. Výroba úlu je velmi snadná, samotářky jsou velmi zdatnými opylovačemi. Sice nebudete mít žádný med, ale zato nebudete ohroženi žihadly. Informace o... celý příspěvek > |  | Banánovník - jak přesadit odnože, 10.9.2009 Banánovík je skutečný plevel, pokud má správnou teplotu. Odnož proto koření velmi snadno. Já odnož odděluji, pokud má min. 3 plně vyvinuté listy. Nožem odhrnu trochu země kolem odnože a pak zajedu nožem mezi mateční rostlinu a odnož.. Vše co je v... celý příspěvek > |  | Co potřebuje kokos?, 10.9.2009 Pravá kokosová palma vydrží jen do doby, než spotřebuje veškeré látky z ořechu, pak zajde. Je to velmi náročná rostlina, které se nedaří ani v botanických zahradách. Pokud má někdo doma 15 let kokosovou palmu, pak to není pravá kokosová palma. Pokud... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|