|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zase růže, 16.4.2013 Jupí, dorazily angličanky! :-) |  | Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 16.4.2013 Dobrý den,
zvažuju spíš opačnou věc - přes den teploty parádní, podle předpovědi na týden noc 5 - 10 stupňů. Vyšupnout už truhlíky ven? A kdyby se ochladilo, zase zpátky? nebo raději počkat - 5 C je pořád málo a riziko, že to meteorologové o pár... celý příspěvek > |  |
|  | Smutnice, 15.4.2013 A máte tam těch pásků dost? Já jsem na radu pana zahradníka koupila větší balení (pro skleník) a nastříhala to. Sice se člověk hrozně popaplá, ale zato je hodně proužků. Máme je plné mušek a kolem rostlin už lítají jen výjimky a ne hejna. Těch pár... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 14.4.2013 Snad ano, při střihu byl řez zelený, takže celé suché to není. |  | Lithodora diffusa, 14.4.2013 A jak rychle roste? Když ji celou sestřihnete? Asi mi nic jiného nezbude, vypadá bídně - nejspíš kvůli velké vlhkosti. Příští rok ji spíš zabezpečím proti vlhkosti, letos jsem na ně naskládala chvojí a asi málo větraly. |  | Jaro, 14.4.2013  Je to tak. :-) Tak ať nám to roste. V úterý mi přijdou růže! |  | Co vaše réva? (2013), 14.4.2013 A naše zase vůbec nekápne, všechny řezy jsou úplně suché. Je ale pravda, že každý rok obráží až hodně pozdě, tak ještě asi nenatahuje mízu. Nebo nevím, ale je to tak. |  | Zábrany květinových truhlíků na okenních parapetech, 11.4.2013 Ty roztahovky jsou výborné, bohužel u nás je moc úzký parapet - už by se nevešel truhlík. Chystáme se lepit kovové proužky ve tvaru L na plechy.
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 10.4.2013 Takže "neškodné"? Nebo "převážně neškodné" a "nepropadejte panice"? :-) |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 10.4.2013 Je to nektriová rakovina? |  |
|  | Obří masitá rajčata, 10.4.2013  My jsme obry pěstovali jednou, rajčata vypadala pěkně, ale byla příšerně moučná, k jídlu nám nejela, jen na zamražení k vaření. :-(
Co to je za odrůdu nevím, dostali jsme sazenici. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 10.4.2013  Ovšem objevila jsem tuto neplechu - co to je, prosím? |  | Pěstování rajčat 2013, 7.4.2013 Rajčatáři, prosímvás, vyštipujete zálistky už i u sazeniček? (Velikost 15-30 cm). |  | Druh dřeva vhodný na zahradní nábytek, 2.4.2013 Můžu se zeptat na zkušenosti s nábytkem z akácie? Musí se natírat olejem, může být celoročně venku?
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 1.4.2013 Zkoušel jste někdo někdy rajčátka "Patio"? Cherroly vyseté ve stejné době mají snad 30cm, patia jsou prckové, asi 10 cm, ikdyž vypadají docela k světu, žádnítencí vytáhlouni.
Melisa |  |
 |
|
|
|