|
Příspěvky uživatele - 175.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušky na iných podpníkoch, 13.11.2011 dobrý den, zajímám se o roubování hrušní a zaujal mně váš příspěvek. Nevím ale co je dula.Děkuji za vaši odpověď.Raška. |  | Zelenaní jezírka, 8.11.2011 voda se bohuzel taky postupne zkali az zezelena |  |
|  | Rakytnik, 8.11.2011 dekuji moc za info, snad samce sezenu a dockam se nekdy plodu :-) |  | Zelenaní jezírka, 8.11.2011 voda z jezirka je cerpadlem hnana nahoru k vodopadu, takze koluje, nicmene dno, kameny i voda jsou max do tydne potahnuty zelenym povlakem.
O lekninech jsem neuvazovala, ty mam uz v jinem jezirku, myslela jsem spis na nejeka vodni traviny, nebo... celý příspěvek > |  | Rakytnik, 7.11.2011 Dobrý den,
máte někdo zkušenost jak náročné je pěstování Rakytníku co se prostoru týká? Jak daleko od sebe je vhodné ho nasadit a s jakou velikosti mám počítat?
Po jaké době se můžu těšit na plody? (tedy pokud někde konečně seženu sazenici... celý příspěvek > |  | Zelenaní jezírka, 7.11.2011 Dobrý den,
prosim o radu jak na zelené jezírko, no spíš jezírečko - rozměry 90x40cm hloubka cca 30 cm.
Postavila jsem vodopad, který padá do miniaturního jezírka, které v létě bohužel neustale zelenalo - dno je tvořené černou folií.
Jaká rostlina... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|