|
Příspěvky uživatele - 133.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rok splněných přání, 8.11.2011 Spoločný znak týchto odrôd je taký, že sú minimálne náročné na fungicídne postreky a súčasne mrazuodolnejšie. U stolových kultivarov ide aj o zmenu v chuti, veľkosti bobúl alebo semien v porovnaní s doteraz pestovanými odrodami, ktoré sa dali bežne... celý příspěvek > |  | Co proti hnilobě jablek na stromě a uskladněných, 8.11.2011 Zuzanko, tiež som kedysi striekal jablone proti padlí smradľavým Bayletonom a teraz viem, že to bola hlúposť. Stačí mechanický zásah. Toto vlákno je o hnilobe jabĺk, padlí jabloňové je trochu o niečom inom, takže ak striekate a nevyužívate iné... celý příspěvek > |  |
|  | Rok splněných přání, 7.11.2011 Pane Lucasi, toho červenomäsého "Červeného diabla" Vám úprimne závidím. Ja som si na jar do palmetky Pink Lady navrúbľoval červenomäsú Scarlet Surprice. Tak som zvedavý na prvé jabĺčka. S nedostatkom miesta je to v našej prídomovej zahrádečke podobné... celý příspěvek > |  | Křivice byla jen blamáž, 7.11.2011 Petře, škoda, že si pri fotení vedľa hrušiek v trávniku nepoložil napr. pravítko či "cólštok", aby bola jasná veľkosť plodov. Môžeš veriť, že dicolorky nie sú veľké. Zajtra nafotím tie moje z pivnice a porovnáme. Typicky vyfarbená s červeným líčkom... celý příspěvek > |  | Co proti hnilobě jablek na stromě a uskladněných, 7.11.2011 Nečudujem sa, že si vyznavači chemického ošetrovania plodov chvália svoje metódy. Nikto nespochybňuje účinok organických pesticídov na výskyt chrastavitosti plodov a menšiu incidenciu skládkových hubových ochorení. Propagátori chemizácie v malých... celý příspěvek > |  | Dilema s hnojením révy, 7.11.2011 Nečudujem sa, že sa p.Mičurinec zľakol vysokých čísiel pri výpočte hnojív na plochu 700 m2. Okrem draslíka je všetko príšerne prešvihnuté, pričom o optimalite nie je možné hovoriť ani vo sne. Hrozí nielen zasolenie, ale aj antagonizmus makro a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|