|
Příspěvky uživatele - 37.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lišejníková kolečka na kameni, 1.10.2009 Děkuji Vám za obě rady, zkusím se poradit s kameníkem a zkusím i vápno! Odstranit kolečka chci proto, že mně to připadá jako plesnivé a působí to hooodně zanedbaným dojmem! Uvidím, jestli vyhraje lišejník, nebo já |  | Lišejníková kolečka na kameni, 30.9.2009 Prosím, mužete mně někdo poradit, jak mám odstranit šedá kolečka na kameni? Vypadají jako lišejník, ale co jsou zač, netuším, jsem absolutní laik, ale potřebuju je odstranit... Marně jsem prošla všechny možné webové adresy a buď to špatně... celý příspěvek > |  |
|  | Lískové ořechy - loupání, 4.9.2007 Moc děkujeme za radu, vyzkoušíme! |  | Lískové ořechy - loupání, 4.9.2007 Jak sušit lískové ořechy po sběru a jak odstranit "košilky" jader po vyloupání? Prosím, poraďte! |  |
|
|
|