|
Příspěvky uživatele - 169.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
popínací růže, 13.8.2008 Informace o střihu popínavých růží získáte nahlédnutím do diskusního tématu "odkvetlé pnoucí růže". Taky mi to moc pomohlo. Johana |  | Mšice na růžích, 13.8.2008 Prosím, mohli byste napsat, jestli máte někdo také dobré zkušenosti s těmi užitečnými škvory v plechovkách? Na růžičkách byly mšice v minimálním počtu a pak zmizely, ale musím zabojovat proti rzi i černé skvrnitosti a nevím, jestli... celý příspěvek > |  |
|  | Mšice na růžích, 11.6.2008 Ke každé růži jsem zarazila kolík (neb železnou tyč), na který jsem jako klobouček nasadila dnem vzhůru prázdnou plechovou konzervu. Takovéto příbytky mají rádi škvoři a na oplátku za obydlí ničí mšice na růžích. Ještě lepší je dát do každé... celý příspěvek > |  | věčný problém: Myslet si, že problémem jsou Kočky..., 3.9.2007 Je svatou pravdou to, že za kočky mohou jedině jejich majitelé. Kočky jsou nejpřirozenější domácí mazílci, které znám. Naše koča může ven kdykoli se jí zachce a přesto chodí konat potřebu do svého kakáče, který má doma, na našem WC. Je zajímavé to,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|