|
Příspěvky uživatele - 43.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co teď se záhonem, 7.10.2013 Dobrý den, měla bych dotaz jak správně postupovat po sklizení zeleniny. Všechno už jsme zlikvidovali(rajčata, okurky, celer, papriky,..) a chceme to zrýt. jen nevíme jestli teď na podzim nečim pohnojit nebo stačí až na jaře, když pohnojit tak... celý příspěvek > |  | Opět krtonožka, 9.5.2013 Dobrý den, také by se mi hodil nějaký tip, jak na ně, všechno nám sežerou. Venku musíme mít vše v nádobách, aby nežraly kořeny, ale dostaly se nám už i do skleníku.
Děkuji |  |
|  | U vám také raší česnek?, 15.4.2013 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čim stříkáte česnek proti háďátku. Bylo nám řečeno že stačí Karate, je to pravda? Děkuji |  | U vám také raší česnek?, 29.3.2013 Dobrý den, je v pořádku, že nám česnek pořád nevylezl?Sázela jsem přelom listopadu a prosince. Děkuji |  | Zelenina na poli, 5.2.2013 Dobře děkuji, nechám si to zvorat traktorem od souseda, snad to tedy udělá dobře.
Děkuji za rady |  | Zelenina na poli, 5.2.2013 Chtěla jsem to postříkat kvůli té luční trávě, nebo to stačí jen zvorat a pak hold ručně vyplít? Na podzim jsem bohužel nevěděla že mi bude pole poskytnuto.
Zakladatelka |  | Zelenina na poli, 5.2.2013 Dobrý den,
dostala jsem letos k dispozici pěstovat na poli zeleninu, budou to :brambory, cibule, cukety, dýně, růžičková kapusta. Prostě to, co nepotřebuje denně zalévat. Na poli je zasetá luční tráva, už 6 let se na tom poli nic nepšstovalo.... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 6.9.2012  Dobrý den, také vkládám náš krb. Splňuje vše co jsem chtěli. Vyšel nás levně, cihly jsme měli za 15 kč jednu, komín z plechu jsme udělali doma, rošt nás stál 500 a betonové desky jsme udělali ze zbytků od známých. Nejdražší na tom byly asi ty lícové... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2012, 7.8.2012 Dobrý den, můžu se tedy zeptat jak se pozna zralý meloun? Děkuji |  | Sousedské poměry, 18.6.2012 No nám jdehlavně o ten hnůj, ty slepice jsou sice nepříjemné, ale nevadí nám, když tam bydlel děda(už je 7 let po smrti), taky tam měl slepice. Ale ten hnůj je opravdu neskutečný. Přemýšleli jsme jít na městský úřad a zeptat se tam, ale bojíme se aby... celý příspěvek > |  |
|  | Sousedské poměry, 18.6.2012 Dobrý den, mám problém a chtěla bych se zeptat, jestli mi někdo neporadí. Bydlíme v bytovém domě a ke každému bytu je i zahrádka, kterou máme v pronájmu od pozemkového fondu. Podotýkám, že je to sídliště, kde jsou paneláky, 3 rodinné domy a naše... celý příspěvek > |  | Nemoc hadovek (okurky), 7.6.2012 Skleník jsme vykouřili, ještě teď ráno jsme okurky s přítelem kontrolovali a žádná sviluška na tom není. Mají to pouze 3 okurky z 11, a mají to jak Saladin tak Superstar.Rostliny se vyvyjely normálně, jako ostatní, akorát teď udělaly tohle. loni jsme... celý příspěvek > |  | Nemoc hadovek (okurky), 4.6.2012 Odpoledne okurky vyfotím, dělá se to na starých i nových listech. Napíšu i název hnojiva, které používáme. A ano jsou žluté s tmavými žilkami.
Děkuji |  | Nemoc hadovek (okurky), 4.6.2012 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máme ve skleníku okurky hadovky(saladin, Superstar F1, neroubované, vysazovali jsme v dubnu), už i sklízíme, ale máme světlé listy, prý to chce železo, hnojíme hnojivem na list i zálivkou(už měsíc) , ale... celý příspěvek > |  | Neznámý zvuk na zeleninovém záhone, 24.5.2012 No aby jste o rajčata a ostatní zeleninu nepřicházel, dejte kolem zeleniny buď květináče bez dna, nebo cokolik, at je to alespon 3-5 cm nad zem a 10-15 cm pod zem,(my dávali nopovou folii, nebo lino, udělaly jsme kruh kolem zeleniny) dáváme na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|