|
Kotec pro psa, 1.8.2011 ja jsem stavel kotec takto zarazil jsem do zeme lesenove trubky na ne privaril kari site s okama 10cm na podlahu jsem polozil zamkovou dlazbu a na strechu vlnity plech uvnitr ma pes boudu se drevenou podlazkou i pred boudou aby nelezel ne betonu... celý příspěvek > |
 |
Kotec pro psa, 1.8.2011 proste asi takhle tazatele nezajimaji nazory zda psa zavirat nebo ne v tom ma asi jasno on chce stavet kotec napr kazdy sluzebni pes ma svuj kotec a neda se to srovnavat s nejakym mazlem, ktery sice zasteka ale kazdyho pusti dovnitr pokud budu mit... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kotec pro psa, 31.7.2011 teda to je blba otazka asi proto aby se dal do nej zavrit kdyz je treba |
 |
Má to cenu opravovat?, 25.7.2011 pri provozu techto motoru dochazi ke zmensovani vule ventilu jak se postupne zaklepavaji do hlavy a pri ohrati se natolik teplem prodlouzi ventilove driky ze uz nedosedaji a zacnou podchazet tim motor ztraci kompresi a chcipne je potreba upravit... celý příspěvek > |
 |
Uložení mrtvého zvířete na zahradě a kvalita půdy, 17.7.2011 nevim proc se bat chloraminu kdyz se dava bezne do pitne vody a dezinfikuje se s nim v potravinarstvi |
 |
Uložení mrtvého zvířete na zahradě a kvalita půdy, 17.7.2011 ja zakopavam vsechny psi na zahrade a zasypavam chloraminem ale na tom miste nemam zeleninu ani ovocny stromek ten je vzdalen asi 4m |
 |
Stáří - mládí kozla, 14.7.2011 min. 6 mesicu |
 |
Kde sehnat pražce, 1.7.2011 ropny dehet se pouziva k lecbe lupenky drevny dehet jako prichut do bombonu v kosmetice v samponech proti lupum a tam vsude na nas ciha rakovina |
 |
Kde sehnat pražce, 1.7.2011 dehet je take na chodnikach na silnicich na strechach dehtem se osetruji konum kopyta dehtovou barvou se natiraji nadrze na vodu okapy a je plno dalsich zpusobu jeho poziti tak se divim ze jeste ziju |
 |
Jetel, 26.6.2011 s jetelem opatrne zkrmovat po odkvetu jinak se nafoukne |
 |
|
 |
1000l barel přes zimu - vypustit nebo ne?, 18.6.2011 ja jsem zapomel barely vypustit a na jare byly v poradku nic se neroztrhlo |
 |
Ostnatý drát, 8.6.2011 pokud by mohlo z duvodu vysky oploceni dojit ke zraneni zvere tak nemuzete |
 |
Hromada hlíny s drny - lze použít na skalku?, 6.6.2011 to neni hromada ale hromadka odvoz koleckem vidim tak na 2 hodiny ale kdyz ji chcete vyuzit na miste tak ji upravte drny otocte travou dolu osadte podle predstav kameny a do podzimku ji parkrat striknete rondopem vzdy po vyjiti plevelu a trav |
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 3.6.2011 slepice nemaji cich aby poznaly pachnouci tvaroh a proto ho odmitly |
 |
Slepice stále kvokají, 31.5.2011 slysel jsem ze je dobre dat do sudu trochu vody asi tak 5cm a strcit ji tam nemuze si sednou a musi preslapovat za den je pry po kvokani ale nemam to vyzkousene moje babicka dala kvokajici slepici do zaveseneho pytle aby se houpala to vyzkousene mam... celý příspěvek > |
 |