|
Pokaceni tresne, 22.10.2011 ja to take tak beru kdyz chci pokacet strom na ktery je treba mit povoleni a neni to primo do oci bijici tak se to udela v sobotu a nez by se dostavil v pondeli treba i na udani nejaky urednik tak uz bude kmen rozporcovany a uklizeny a neni co zmerit... celý příspěvek > |
 |
Pokaceni tresne, 22.10.2011 tak to ze jsem napsal ze jste delal na ŹP za to se omlovam dal jsem dohromady dva prispevky a mel jsem za to ze se jedna o jednoho cloveka ale stale jste me nikdo nepresvedcil ze vase tvrzeni je spravne vy se ridite heslem kde neni zalobce neni ani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pokaceni tresne, 22.10.2011 nereste jaky obvod ma strom na obrazku to si prece tazatel dokaze zmerit kdyz bude pod 80 muze kacet a nad 80 musi mit povoleni to chtel vedet a jestli to nekdo nepochopil to uz je jeho vec |
 |
Pokaceni tresne, 22.10.2011 tady se prece neresi jestli ten urcity strom ma dany prumer nebo ne ale ja nesouhlasim s tim jak tvrdi pan PP ze ne sve zahrade si muzu pokacet ovocny strom bez povoleni to je nesmysl a ze delal na ŽP tak ja mohu k tomu jen dodat ze dcera tam prave... celý příspěvek > |
 |
Pokaceni tresne, 21.10.2011 tak se prestante smat a radeji si prectete zakon |
 |
Pokaceni tresne, 21.10.2011 ja urcite nevyhrozuju ale upozornoju na neznalost a ta neomlouva na netu se toho najde plno staci si zadat/ kaceni stromu povoleni/ treba tady |
 |
Pes s PP a bez PP, 3.10.2011 ja tedy osobne budu mit radeji zdraveho psa bez PP nez psa s PP ktery ma zfixlovane doklady od chovale co natom chce jen vydelavat to si opravdu myslite ze vsichni chovatele jsou natolik cestni vim o jednom co na jednu fenu ziskava oceneni na... celý příspěvek > |
 |
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 30.9.2011 /Benzín do nich kupuju max. den před tím než je budu používat (OMV, Shell) a vždy vyjedu do sucha, nechám motor zdechnout a skladuju je tak. Směs míchám v množství co hned spotřebuju, dokonce bych nepoužil ani týden starou, protože skladovaní v... celý příspěvek > |
 |
Co je sachovák?, 13.9.2011 tak to prave nevim ale uz muj tata rikal jednoraddlicnimu pluhu sakovak dvojradlicnimu rikal harka a obracaku tuplak snad jeden zaber byl nejaky sak nic jineho me nenapada |
 |
Co je sachovák?, 13.9.2011 sakovak je nazev pro jednostranny a jednoradlicni pluh za kone tez se tak nazyva dlouhy ryc na hloubeni drenazi ale daji se tim delat i ty diry na kuly i kdyz k tomu neni puvodne urcen z ceho vznikl nazev to netusim |
 |
|
 |
Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.8.2011 u nas vubec nejsou tak jsme je nasbirali o par kilometru dal a vysadili na zahrade ale nejak se jim tam nelibi uz je nemuzu najit budu muset zase nejake privezt |
 |
Vietnamské prase, 6.8.2011 ja jsem je kastroval kdyz dosahli asi 15kg pokud jsou na vykrm tak je urcite vykastrujte budou lip pribirat a nebude maso citit ja to delal sam je k tomu potreba jen skalpel a emaskulator a samozrejmne to umet |
 |
Kotec pro psa, 4.8.2011 nevim co se tady porad resi tazatel chtel vedet jak postavit kotec a konvalinka tady prosazuje psa bez kotce toho urcite nezajima on proste nema psa blbce.ktery pusti do objektu kdekoho ale ma psa ktery je hlidac a v dobe kdy nepotrebuje jeho sluzby... celý příspěvek > |
 |
Kotec pro psa, 2.8.2011 lip se to snad ani rict uz neda |
 |
Posekání 4 ha luk na seno, 1.8.2011 do tery urcite nejit za BDR-1200.date minimalne 70 000 kc a kde mate obraceni a svazeni celkove to vyjde na 100 000 a za to uz mam zetora 4011 bez SPZ s rotacni sekackou tonem a sberakem a jezdim si v pohode a ne skakat za frezou pravdepodobne... celý příspěvek > |
 |