|
Příspěvky uživatele - 19.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 21.7.2023 Jelly pěstuji necelých 10 let, zatím vždy vydržela skladování bez problémů, loni až do počátku července. Nevím, nedokažu Vám poradit, můžu se jen dohadovat. Možná suchem, možná hnojením např. přebytkem dusíku nebo nedostatkem draslíku. |  | Rucni nuzky Bahco, 16.10.2011 Slo mi pouze o to aby rukojet otocna nebyla nejaka ptakovina, urcite znate vyrobce vyrobi prodejce okeca a proda, zakaznik koupi a pak zjisti, ze slo o nesmysl, nemusim chodit daleko treba praci prasek Vizir. Nuzky jste si vybiral osobne a nebo jste... celý příspěvek > |  |
|  | Rucni nuzky Bahco, 16.10.2011 Netvrdil jsem, ze je dulezita otocna rukojet, ptal jsem se co to prinasi pri strihani. |  | Rucni nuzky Bahco, 16.10.2011 Dobry vecer,
u nuzek Bahco je mozne vyberu a tedy pevna rukojet a nebo pohybliva, co to prinasi pri strihani, nebo vcem je vyhoda. |  |
|
|
|