|
Vrš na odchyt ryb, 13.5.2013 Dobrý den řešil jsem podobný problém jak vy a vrš nebyla to správné řešení.Nechytl jsem do ní žadného karaska jen líny.Do čeřenu jednou dvakrát a pak se ho ryby bály.Takže jsem použil rybářský bič na háček plovoucí granulku a jednoho po druhém... celý příspěvek > |
 |
Pstruh a jeseter, 31.8.2012 Dobrý den jsem ze stejné oblasti jak vy a jesetera jsem kupoval v rybím domě v českém těšíně mají tam i albíny. |
 |
|
 |
Jak rozmnožit kosatec, 22.7.2012 Takže jsem po čase o něco chytřejší.Ze semínka jsem je vypěstoval, ty kosatce a začátkem června je nasadil přímo do jezírka, měli cca20cm.Takže to jde krásně prosperují už prvním rokem. |
 |
Jaké rostliny do kořenového filtru, 3.7.2012 Rákos ne, má moc agresivní kořeny.Nejlepší podle mě je kosatec.Nebylo nutné zakládat novou otázku o kořenovce je tady toho spousta. |
 |
Kořenová čistička pro jezírko, 15.6.2012 Je to sazené jen do štěrku.Je to frakce 22/40, Té je asi10cm.Pod ní je frakce 32/90 asi40cm a zbytek je frakce63/250. |
 |
Kořenová čistička pro jezírko, 28.5.2012 Je tam skřipina lesní a kosatec žlutý.Kořenovka má zhruba 300x80x80cm.A čistí jezírko 8-10 kubíku.Voda čistá, jde vidět na dno 120cm.Je to má druhá kořenovka a jede druhým rokem.První byla menší a nedostačující. |
 |
Kořenová čistička pro jezírko, 27.5.2012  Posílám foto mé kořenovky brzy z jara a začatkem května, teď už je to uplná džungle. |
 |
Jak se zbavit pijavic, 30.4.2012 Lín ten vytáhne i šneka z ulity. |
 |
Žabky v jezírku, 29.4.2012 Jaký koliv dravec vám je zlikviduje.Mi ty pulce vychytají karasové a taky líni. |
 |
Jak se zbavit pijavic, 29.4.2012 Zaručeně vám pomuže lín.Sám jsem to taky tak řešil a bylo po pijavicích. |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 20.3.2012 Já bych taky tipl ten žabník, ale co je to za tu plovoucí rostlinu?(v tom jezírku) |
 |
Amur, 27.2.2012 Dobrý den, mám dotaz na ty amury.To máte na chov nebo je máte okrasné(zlaté)?A nemáte problém z udržováním kvality vody, myslím s tou trávou.Amuři mě dost zajímají, prosím dejte sem nějaké další informace |
 |
Jak rozmnožit kosatec, 21.11.2011 Děkuji za radu.Ty semínka je třeba předem navlhčit nebo je mužu dát přímo do hlíny?A kdy asi, Duben? |
 |
Jak rozmnožit kosatec, 16.10.2011 Potřebuji poradit jak rozmnožit kosatec ze semínka.Normálně oddělením od rostlin mi to jde ale na příští rok potřebuji velké množství kosatcu, do nového jezírka a tak zvažuji jestli je to možné je vypěstovat ze semen.Jde to?Děkuji za rady. |
 |
Rozmnožení karasů, 18.9.2011  Ryby jsou mým celoživotním koníčkem.Pěstuju si ruzné barevné karasy ale nejvíc se mi líbí kombinace červené a modré,(foto).Největší broblém mám na podzim kdy mám ze 600ks vybrat tak 20ks do chovu.Jezírko má omezené možnosti a zbytek ryb musím dát... celý příspěvek > |
 |