Příspěvky uživatele - 40.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mespilus germanica, 21.10.2011
krásné 2 mišpule jsou v pražsé zoo u pavilonu žiraf, cca 3 metry vysoké s krásnou kulatou korunou, jsou tak obsypané až mi to vyrazilo dech. Mišpulky byly cca 3cm v průměru, ale to bylo v srpnu takže třeba ještě povyrostou. Třeba se tam na... celý příspěvek >
Mespilus germanica, 15.10.2011
už sem si dvě zasadil:), jak rychle vám mišpule rostou?? Jakou odrůdu máte a jak veliké jsou plody? Díky martin
Rada s dokončením jezírka, 2.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, Chtěl bych poprosit o radu ohledně dostavby jezírka, po původním majiteli zůstalo jezírko ve stavu který je zachycen na fotografii. Nechci aby stavba byla příliš drahá. Bohužel stěny jsou ze všech stran kolmé, proto se chci zeptat zda jde... celý příspěvek >
Jaké rybky?, 16.6.2010
Lenko, díky za dobrou radu. Já osobně nic proti blondýnkám nemám, chtěla jsem jenom předejít možným reakcím na moji ne příliš inteligentní otázku. Mějte se pěkně a hodně úspěchů s rybkami. J.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika