Příspěvky uživatele - 206.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 16.5.2011 Obsahuje fotku
Zase prší a slizniaci majú raj :-( Včera som sadil hokkaido, dal som pre istotu cez rastlinku odrezanú petku + Ferramol. Pivné návnady sú plné, ale sliznikakov neubúda... Peter
Čím vyhubit kostřavu?, 13.5.2011
Dobrý deň, záleží od plochy na ktorej máte trvalky. Ak je to menšia plocha, skúsil by som tu spomínaný herbicíd na báze glyfosátu štetcom naniesť len na lístky trávy, opatrne aby nekvapol na trvalky. Peter, Nitra
A je po úrodě, 12.5.2011
U nás v Nitre 40 r. Maďarská a iné ovocné stromy zatiaľ bez poškodenia. Paradajky a papriky pravdaže KO. Blížiace sa ochladenie by už nemalo byť pod +4 °C, ak sa dá meterológom veriť, tak dúfam že aspoň dáka úroda bude.. Peter, Nitra
Slimáci, 10.5.2011
Dobrý deň. Zaujíma ma Váš spomínaný obal z PET fliaš, môžete prosím pripojiť foto? Ďakujem. Peter
Dlhodobe odstranenie vsetkej vegetacie, 9.5.2011
Po prečítaní Vášho upresňujúceho príspevku je situácia jasnejšia. Myslím si, že optimálna voľba pre stavebné plochy je totálny herbicíd napr. na báze glyfosátu, ktorý účinkuje na zelené rastliny, nie je škodlivý pre pôdu. Nechcite chémiou dosiahnuť,... celý příspěvek >
Dlhodobe odstranenie vsetkej vegetacie, 9.5.2011
Dobrý deň. Ospravedlňujem sa, ale neviem sa ubrániť hrôze z Vášho úmyslu odstrániť veľké množstvo vegetácie tak, aby tam žiadna dlhodobo nerástla. Možno keby ste presnejšie špecifikovali, o aký pozemok ide, akú vegetáciu chcete odstrániť,... celý příspěvek >
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 9.5.2011
Dobrý deň, odporúčam použiť kosu, alebo vyžínač. Postrek totálnym herbicídom je posledná voľba. Zlikviduje skutočne všetko, čo zasiahne. Okrem "burín všetkého druhu", čo môžu byť aj užitočné medonosné či liečivé rastliny, aj váš vtáčí zob, ktorý... celý příspěvek >
Slimáci, 28.4.2011
Dobrý deň. Aj u nás už je plno malých slizniakov, pochutnávajú si na redkvičkách, šaláte, špenáte... Keď sa dostanem na záhradu snažím sa ich likvidovať mechanicky - nožom prekrojím priamo na záhone, je to rýchlejšie ako zbieranie. Minulý rok mi... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy slivoní v roce 2010, 14.4.2011
Dobrý deň prajem, pridám otázku na Tophit. Je chuťovo porovnateľná s nejakou známejšou odrodou? Mám ju čerstvo naočkovanú, spoločne s Toptaste, na jednom strome, tak som zvedavý. Ďakujem. PeterNR
Černy jeřab (Aronie), 5.4.2011
Ahoj, zaujalo ma použitie arónie na liečbu kŕčových žíl, ktoré spomínaš. Mal by som na Teba súkromnú otázku, týka sa spracovania plodov arónie a možnosti liečebného použitia. Ďakujem veľmi pekne. Peter, pstefun(zavináč)gmail.com
Závlaha stromů - kolik vody?, 16.7.2010
Pre zníženie výparu vody z pôdy zvyknem okolie stromov namulčovať napr. slamou, či pokosenou trávou. Peter
Pěstování jahod na hrůbcích, 28.5.2010 Obsahuje fotku
Pozrite sa aj na priložený návod na jahodovú pyramídu. Sám to tento rok skúšam - ale len v troch poschodiach. Uvidím ako sa to osvedčí. Peter
Žáby v zahradním rybníčku, 28.5.2010
Krásna záhrada! Ďakujem za - aspoň virtuálnu - exkurziu :-)
Žáby v zahradním rybníčku, 27.5.2010
Ahoj, máte veľmi pekné jazierko, paráda! Pozerám a ticho obdivujem :-) Rád by som videl viac fotiek vašej záhrady, pošleš mi prosím zopár, keď budeš mať čas? Ďakujem Ti veľmi pekne. Peter
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Buďte rada, že ich tam máte. Žaby sú užitočné, žerú o.i. larvy komárov, malé slimáky... Peter
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika