|
Příspěvky uživatele - 246.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc jabloně, 11.5.2014 Tak toto přesně se stalo sousedovi na zahráce již druhý rok po sobě na cca osmi velkých jabloních. Kompletně se zastavil růst cca na 6 týdnů, pak se to vzpamatovalo. A čím to bylo? Postřik Zdravé jablko! Ale netuším, zda nevhodná koncentrace... celý příspěvek > |  | Akátová pergola, 15.6.2012 Ano, je to Wistárie, roubovaná, stáří 8 let, každý rok nádherně kvete, ale toho nepořádku potom... Na jaře má vždy spoustu plodů - lusků, a když svítí slunce, lusky pukají a semínka létají i 10 m. Původní smrková pergola to již nevydžela a začala se... celý příspěvek > |  |
|  | Wistarie mi poprvé kvete, 9.5.2012  Dobrý večer, tak ze semene je to zracený čas, jedině roubovanou, moje po 8 letech, každý rok ji sestřihám na 1/2, nehnojím, nezalévám.. |  | Akátová pergola, 9.5.2012  další fotka.. |  | Akátová pergola, 9.5.2012  Tak se pochlubím se svojí pergolou, je z odkorněné broušené akátové kulatiny, nátěr Remmers |  | Skladování hrušek, 13.10.2011 Dobrý den, mám takový problém, a to se skladováním hrušek. Mám několik odrůd, Konference, Jana, Dicolor, Erika a pod. Jakmile je utrhnu (rozhodně nejsou přezrálé) a uložím do sklepa, okamžitě začnou dozrávat a následně shnijí. Hrušky jsem otrhal... celý příspěvek > |  | voda z medenych okapu - vliv na rostliny, 26.8.2008 Dobrý večer, podle všeho jste rostlinám odebral z vody všechny živiny. |  | Pokud Vám zdraví ryb leží, 11.6.2007 Betonové jezírko v neupravené podbě není příliš vhodné, budou se do vody uvolňovat zasadité výluhy a zvyšovat Ph vody. v důsledku toho zde bude nadměrný růst řas. Zkuste dávkovat řašelinový výluh, až bude Ph 5 - 5,5 . Rostliny vysaďte co... celý příspěvek > |  | Jezírko - rybičky - nemoc?, 8.6.2007 Vápno bych určitě nedával, nevím zda léčí zaplísnění, ale určitě naruší rovnováhu v jezírku a způsobí nadměrný růst řasy. Pokud to jen trochu půjde, rybičku odchytněte a léčte odděleně od ostatních. |  |
 |
|
|
|