|
Příspěvky uživatele - 169.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trnovník akát, 12.10.2011 Děkuji za váš názor, nejspíš máte pravdu, asi se na to vykašlu. Bude lepší se včelstvem asi kočovat na místo s akáty, než si akáty sázet. |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Ale hlavně akát jako pěkný velký strom je nádherný, jenže problém je v tom, že se většinou objevuje jako keř a ten vytváří opravdu nechutné pralesy, tomu bych se rád vyhnul. |  |
|  | Trnovník akát, 12.10.2011 Připadá mi to úplně normální, mám to samozřejmě domluvené, ale je pravda, že to musím ještě rozmyslet, nerad bych za několik let těžce zápasil s akátem:-). Asi máte pravdu, lipový je taky dobrý:-). Díky za názor. |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Tomu rozumím, ještě to musím promyslet. Každopádně na svůj pozemek si ho určitě nedám, myslel jsem spíše v okolí, blízko pozemku. Děkuji za názor. |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Děkuji. Myslel jsem si to, že když nejsou plody, tak nekvetli:-). Jen mě to trochu zarazilo a myslel jsem si, že to jsou třeba druhy, které nekvetou vůbec. Uvidíme příští rok:-). |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Děkuji Vám za odpovědi. Zkusím tedy zasadit malé stromky. Jen mě právě dost zaráží, že většina akátů nemá plody(lusky), z čehož usuzuji, že nekvetly, ale možná se pletu:-). |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Bydlím v nadmořské výšce 305m, takže s mrznutím by snad neměl být problém. |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Dobrý den,
děkuji za odpověď. Abych to upřesnil, jsem včelař a rád bych měl akátový med, tak proto mě to zajímá:-). Takže myslíte, že mám nasbírat v lese malé stromečky a zasadit si je na určené místo nebo raději vypěstovat rostlinu ze semen? To by... celý příspěvek > |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, v jakém stáří začíná kvést trnovník akát? A kvete strom i keř, popř. jak se dá množit? Chtěl jsem si vzít pár mladých trnovníků z lesa, je jich všude dost, ale zdá se mi, že většina z nich letos nekvetla, jelikož... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|