Příspěvky uživatele - 169.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trnovník akát, 12.10.2011
Děkuji za váš názor, nejspíš máte pravdu, asi se na to vykašlu. Bude lepší se včelstvem asi kočovat na místo s akáty, než si akáty sázet.
Ale hlavně akát jako pěkný velký strom je nádherný, jenže problém je v tom, že se většinou objevuje jako keř a ten vytváří opravdu nechutné pralesy, tomu bych se rád vyhnul.
Připadá mi to úplně normální, mám to samozřejmě domluvené, ale je pravda, že to musím ještě rozmyslet, nerad bych za několik let těžce zápasil s akátem:-). Asi máte pravdu, lipový je taky dobrý:-). Díky za názor.
Tomu rozumím, ještě to musím promyslet. Každopádně na svůj pozemek si ho určitě nedám, myslel jsem spíše v okolí, blízko pozemku. Děkuji za názor.
Děkuji. Myslel jsem si to, že když nejsou plody, tak nekvetli:-). Jen mě to trochu zarazilo a myslel jsem si, že to jsou třeba druhy, které nekvetou vůbec. Uvidíme příští rok:-).
Děkuji Vám za odpovědi. Zkusím tedy zasadit malé stromky. Jen mě právě dost zaráží, že většina akátů nemá plody(lusky), z čehož usuzuji, že nekvetly, ale možná se pletu:-).
Bydlím v nadmořské výšce 305m, takže s mrznutím by snad neměl být problém.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Abych to upřesnil, jsem včelař a rád bych měl akátový med, tak proto mě to zajímá:-). Takže myslíte, že mám nasbírat v lese malé stromečky a zasadit si je na určené místo nebo raději vypěstovat rostlinu ze semen? To by... celý příspěvek >
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v jakém stáří začíná kvést trnovník akát? A kvete strom i keř, popř. jak se dá množit? Chtěl jsem si vzít pár mladých trnovníků z lesa, je jich všude dost, ale zdá se mi, že většina z nich letos nekvetla, jelikož... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika