|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ptačí zob, 13.6.2011 Dobrý den, také mě napadla jedině sůl od cesty v zimě nebo nějaký nenechavec. Ptačí zob mám zasázený ve vysokém lese, s téměř nulovou zálivkou a roste jako z voda. Marcela |  | Odpuzovač hadů, 13.6.2011 Ano, to je pravda, ale jednalo se o těžkého alergika a u těch je riziko vždy. Marcela |  |
|  | Poznáte kolekci keřů?, 9.6.2011 Dobrý den paní Lído, tak já některé komule nestříhám až u země a mám už z nich pořádné keře. Není to nutné. Marcela |  | Rejsek a granule proti slimákům, 8.6.2011 Dobrý den, také sbírám posledních několik dní jen malé 2-3 cm, ale je jich čím dál víc. Ničím zahradu nesypu, protože bych to musela kupovat na tuny a pak máme dva hafany... Velký zatím žádný, asi pomrzli a ty malé potvory nejsou v záhonech skoro... celý příspěvek > |  | Po jaké době vzejde trávník, 8.6.2011 Dobrý den, opravdu to trvá většinou déle než týden... Marcela |  | Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 Dobrý den, já bych použila kameny nebo něco přírodního. Plast nemusím ani doma a ani na zahrádce. Co se týče obruby záhonů, tak je mnoho možností, jen najít ty správné. Já je oddělené nemám, dá to ale samozřejmě víc práce. Marcela |  | Thuja vs. cesmína, 7.6.2011 Dobrý den, tak rychle Vám určitě vyrostou thuje a ptačí zob. Obojí je ale potřeba střihat, pokud je chcete mít husté a v nějakém tvaru. Jsou nenáročné i na zálivku, zvlášť ptačí zob. Marcela |  | Komule úhyn, 7.6.2011 Dobrý den, já mám ořechoplodce na záhonu, kde sice svítí sluníčko, je tam ale poměrně hodně vlhko, že se tvoří mech. Rostou mi tam už několik let a už teď jsou vysoké cca 60 cm. A komule, opravdu některé raší hodně pozdě. Marcela |  | Dosna - Kana - kdy mi vyroste?, 7.6.2011 Dobrý den, už by pomalu měla začít vyrůstat. Já je dávám do truhlíků začátkem dubna a vyrostou na chodbě domu poměrně rychle, ale některé opravdu nespěchají. Ven jsem je dávala letos koncem dubna a teď měří cca 50 - 70 cm. Některé mám zasazené ve... celý příspěvek > |  | Vilín, 1.6.2011 Dobrý den, vilíny mám zasazené na různých místech zahrady, tj. od celodenně osluněného místa až po celodenní stín. Byly sázeny jako všechno ostatní, zalévala jsem jen první rok, teď už vůbec. Mám je staré cca 5-15 let, různého vzrůstu. Jsou na... celý příspěvek > |  |
|  | Co je meloun?, 31.5.2011 Dobrý den, tak to jste opsal (a) něco z wikipedie. Názorově je to tak půl na půl, ale podle potrvavinářských technologických tabulek a znalostí ze školy..."Plodová zelenina- jedlé plody zeleniny dělíme do dvou skupin. Pravé plody rostlin čeledi... celý příspěvek > |  | Sázení stromků v červnu, 30.5.2011 Dobrý den, kontejnerové rostliny můžete sázet kdykoliv, spíš ale bude problém třešeň a ořech v tuto dobu sehnat. No a zalévat často musíte všechno co zasadíte, to je snad jasné. Já jsem netrpělivá, takže sázím hned pokud to jde, příští rok Vám to už... celý příspěvek > |  | Kdy se mohou sázet thůje?, 30.5.2011 Dobrý den, souhlasím s Lídou i s Marií. Předloni jsem sázela thuje uprostřed léta a krásně se uchytily. Jen jsem je 2x denně zalévala. Pozor, ať je ale "neutopíte". Marcela |  | Jak se nazývá tato květina?, 30.5.2011 Z mojí zkušenosti vím, že většinou je v prodeji ten nízký (cca 30-40 cm), ale podle obrázku to též nepoznám. Ten vysoký mívají u nás v parku a roste vo výšky cca 1 metr. Rostlinka se prodává celé léto, jistě narazíte někde i na jiné barvy. Marcela |  | Jak se nazývá tato květina?, 27.5.2011 Je to letnička - okrasný tabák. |  |
 |
|
|
|