|
Příspěvky uživatele - 3.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
"Skleněná" jablka - choroba?, 9.10.2011 Aha, tak už jsem to našla, jenom jsem nevěděla správný výraz - je to sklovitost a jak se zdá podle popisu jiných pěstitelů - může být způsobena počasím či nedostatkem vápníku.
Strom je poměrně mladý, máme tu zahradu 4 roky a dosud neplodil, až... celý příspěvek > |  | "Skleněná" jablka - choroba?, 9.10.2011 Tak jsem dneska sklidila nádherná jablka z jedné naší jabloně, největší z nich má 0,5 kg. Jsem z nich fakt nadšená
Jedno jsem rozkrojila a dužina uvnitř je jakoby "protkaná" takovými "skleněnými" částmi. Jablko chutná moc dobře, není viditelně... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní netřesky doma v květináči?, 6.9.2011 Myslíte, že by přežily?
Mám problém, mám velikou dracenu, které už je dosavadní květináč malý, začíná mi chřadnout. Poprosila jsem manžela, když jela včera do města, aby mi koupil nový velký. Prý jo, napiš mi rozměry. Dracena už asi 3 roky živoří... celý příspěvek > |  | Co s potlučenou dracenou?, 19.4.2011 Kdyby se sem někdo obrátil pro radu, tak píšu, jak to nakonec s květinou dopadlo:
Neustřihla jsem ji, jsem na to moc strašpytel:-) vzala jsem nůžky a všechny ty suché špičky listů ustřihla tak, že cca 1-2 mm zbyly, což skoro není vidět.
A modlila... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|