|
Příspěvky uživatele - 159.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Daple dandy pěstování, 10.8.2015 Veru nie... žltá...večer, alebo zajtra dám foto... |  | Had na zahradě, 15.7.2015  Užovka hladká, mám na záhrade také dve. |  |
|  | Hybrid švestkomeruňka, 6.8.2014 ˇAno takto to vyzerá aj u mňa, ale dužina je krásne žltá, tak preto som z toho blázon. |  | Hurmikaki, tomel japonský, 25.10.2013 Mám ho 4-tý rok v zemi, predtým asi 2 roky v kvetináči... region medti PN a NM... zíram aj ja |  | Jaké Kiwi vybrat?, 19.4.2012 No ja si myslím, že argutám nevadí zimný mráz toľko ako jarný ...Ja som si minulý rok okrem 74-49,Weiky, Kens red, K1,Mafil, Geneva poriadil Purpurovú sadovú a Krupnoplodnaju... koštovky sa nedočkám, lebo veľkonočný darček v podobe mrazu moje sny a... celý příspěvek > |  | Hurmikaki, tomel japonský, 26.9.2011 No ja sa pýtam iba preto, že som kúpil pred 3-mi rokmi Nikitu, ktorá mala dva plody a tie dozreli./Samozrejme plody obsahovali kôstky/ Nasledujúci rok mala 4 plody a v lete opadli, tento rok asi 20 kvetov, niečo padlo malé a postupne... celý příspěvek > |  |
|
|
|