|
Poradíte prosím, co je to za pokojovku, 3.10.2011  tak už se ukázala, že je to ona díky... |
 |
Nazov podla foto, 3.10.2011 mě to připadá jako pokojová dracena |
 |
|
 |
Neznámá květina z Kréty, 3.10.2011  Prosím, kdo by mi pomohl určit tento kvetoucí keř je podobný trubači a, ale mám za to, že trubač to není- pomozte.
Mnohokrát děkuji |
 |
Kdo poradí, 27.9.2011 je to druh pryšce -jeden z mnoha druhů Euphorbia |
 |
Co je to za rostlinu?, 26.9.2011 já se přikláním ke kale |
 |
Určí někdo tento druh kaktusu?, 25.9.2011 nevím co je to za druh, ale vypadá, že je napaden vlnatkou /ty bílé chumáčky/ je to nemoc kaktusů, která napadá hlavně i jejich kořeny a postupně celý kaktus, který zahubí, je dobré koupit si přípravek /třeba karate/ a celý kaktus v něm... celý příspěvek > |
 |
Neznámé ovoce z Kréty, 23.9.2011 moc děkuji je to ono |
 |
Neznámé ovoce z Kréty, 22.9.2011  prosím kdo by mi pomohl určit podle obrázku toto- mělo to květ i plod zároveň |
 |
Poradíte prosím, co je to za pokojovku, 18.9.2011 Moc díky i podle listů to vypadá. že to bude ona, tak uvidíme až povyroste dám se pak fotečku |
 |
Ibišek, 18.9.2011 loni jsem ho viděla v nabídce Lukon Glads |
 |
|
 |
Poradíte prosím, co je to za pokojovku, 18.9.2011  dostala jsem maličkou zelenou sazeničku, asi po měsíci takto vykvetla - nemohu se dopídit- co je to zač |
 |
Konifery mix z Lidlu - prosim o rozpoznani, 15.9.2011 řekla bych že je to jalovec |
 |
Poradí mi prosím někdo, co je toto za kytičku?, 15.9.2011  Semínko k vám mohlo zaletět, je ho pěstuji již několik let -je to letnička -když píchlavá kouličk uschne /po odkvetlém květu/ vysypou se z ní semínka.
Květina je to nádherná každý mi ji obdivuje |
 |
Prosím o název, 14.9.2011 jedná se o
Euphorbia leuconeura- Pryšec |
 |
Jakého věku se dožívají orchideje, 11.9.2011 nenapsala jste oč se jedná- zda orchideje -to se jen domýšlím |
 |