|
Příspěvky uživatele - 176.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace z IBC kontejneru, 31.7.2012 Dobrý den, docela by mě zajímalo jak to pracuje a jak se to čistí, víte?
|  | Filtrace, 23.7.2012 Dobrý den, na 10 kubíků, filtrace do 18 tisíc? Myslím, že ji bezproblému seženete u x prodejců filtrů. Mrkněte na internet.
Ps: hezká labuť:-). |  |
|  | Filtrace Tripond - stoji za to?, 27.6.2012 Voda jde do guly/skimru, přes čerpadlo v šachtě do lampy a filtru. Čerpadlo jebai eco 16000. A opravdu nevím jak to je s vortexem, musel bych u toho sedět dýl a pozorovat. Není to moje jezírko, ani filtr. Ale filtr. media jsou originál k tomu... celý příspěvek > |  | Filtrace Tripond - stoji za to?, 26.6.2012  Nevím jak vložit 2 fotky najednou, tak ještě ten filtr.. |  | Filtrace Tripond - stoji za to?, 26.6.2012  Takže údajně ho už čistily a jsou spokojení, jak s čistotou vody, tak s obsluhou... Ale taky se zmiňoval o vortexu, né že by byl málo účinný, ale prý při čištění klesla voda v něm. Asi chyba v obsluze, né ve vortexu. Fotky jsou hned po napuštění a... celý příspěvek > |  | Filtrace Tripond - stoji za to?, 22.6.2012 Jezírko jim částěčně dělala jedna olomoucká firma, která dodala veškerou techniku. Takže jim všechno zapojili a ukázali. Jezírko je dělaný ze starýho bazénu a ještě něco navíc (by voko 40000-45000). Mají 4 komorový tripond + vortex, UV 110W, čerpadlo... celý příspěvek > |  | Filtrace Tripond - stoji za to?, 22.6.2012 Je to 3 měsíce, co ho kamarád kupoval na jezírko 40000l. Zatím voda jak lusk... Ale 3 měsíce nejsou nic. Uvidím do budoucna. Každopádně tolika peněz by stačilo na 2 takový filtry DIY! zdravím |  | Účinnost štěrbinového filtru, 30.4.2012 Já myslím, že super. Špatně to nevypadá a jestli to funguje, tak ještě lepší. Jen se zeptám... tkanina nebo tahokov? |  | KG potrubí od guly a skimeru, 20.4.2012 Lepidlem na PVC/KG. Možná trochu zdrsnit, očistit a pak lepit. |  | Účinnost štěrbinového filtru, 19.4.2012 Mám možnost získat mikrosíto a to 0,85 x 0,65 x 0,23 x 0,15 mm, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví nebo umí určit počet mikronů na tento "rozměr"? |  |
|  | Gula, 15.4.2012 Nevím jak u gravitačně zapojené filtrace, ale kamarád saje vodu z guly a skimru přes čerpadlo a už se mu stalo, že lovil rybu v šachtě. Naštěstí má před čerpadlem filtrační rošt a tím ryba neproplave. A myslím, že to není vyloučený ani při tom... celý příspěvek > |  | Účinnost štěrbinového filtru, 28.3.2012 Tak mě to taky napadlo. Ale přemýšlel jsem, jestli by to nefungovalo i gravitačně, zároveň s gulou. Teprve na konci filtru, hnát vodu regulovatelným čerpadlem zpátky do jezírka. Co myslíte? |  | Účinnost štěrbinového filtru, 28.3.2012 Já bych se zase zeptal, jak do štěrbinového filtru napojit skimmer? Nebo se musí dát ještě něco mezi skimmer a štěr. filtr? díky |  | Rozmnožení karasů, 19.10.2011 Vaše jezírko se mi líbí. Já mám stejné přání, kamenné jezírko. Kolem nás leží na polích hromada pískovce a nedaleko starý vápencový lom. Zajímalo by mě, čím to máte spojené a vyspárované... |  | Založení jezírka, 22.9.2011 Není třeba, pomohl jste dostatečně, děkuji.. |  |
 |
|
|
|