|
Příspěvky uživatele - 1.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je toto zdravé rajče?, 7.5.2012 Mně se tohle udělalo asi na dvou paprikách, že stonek u hlíny mám tenký jak vlásek. Vůbec nechápu, proč a co to je, ale papriky stále rostou a nic jim jinak není. Měla jsem v nich smutnice, možná krček "ohlodaly"? Netuším, ale jelikož to mám jen asi... celý příspěvek > |  | Kedlubny - přímý výsev x sadba, 2.5.2012 Já mám kedlubny už naseté nějaký ten týden (na sáčku bylo napsáno, že může ven už v dubnu, tak jsem to riskla), mám je ve skleníku (nevytápěném) už přepikýrované cca 10 až 15 cm vysoké a daří se jim jak o dušu :-) Petra S. PS: už jsem viděla čtyři... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek, 28.3.2012 Asi málo dusíku, třeba dodat do půdy. |  | Řez - poraďte, 5.3.2012 Rozumím, provedu a děkuji :) |  | Řez - poraďte, 5.3.2012 Takže radíte některé vlky ořezat a některé přivázat směrem dolů? A možná to bude pro Vás jistě hloupý dotaz, ale co si mám představit pod pojmem "vylomit"? Tzn. doslovně nebo myslíte uřezat? Petra S. |  | Řez - poraďte, 5.3.2012 Děkuji za odpověď, je mi jasné, že náš řez nebyl tak úplně rozumný a dá se říci, že pořád je ještě co řezat, ale spíš by mě zajímalo, v literatuře jsem se dočetla, že když odstraním jednoho vlka, tak dalších 4 až 5 pupenů z horní strany téže kosterní... celý příspěvek > |  | Jak velké květináče?, 5.3.2012 Díky, už mám objednáno, jen mi trvalo, než jsem našla správný název :) Petra S. |  | Jak velké květináče?, 5.3.2012 Prosím pěkně, kde se dají sehnat ty černé plastové kýble viz výše? Díky Petra S. |  | Řez - poraďte, 5.3.2012 Dobrý den,
před na zahradě máme dvě staré jabloně, které nikdy nebyly stříhány. Loni jsme provedli velmi výchovný řez a jablon vypustila strašnou spoustu vlků. Lze nějak zabránit tomu, aby další rok narostly? Měly by se vlky řezat? Díky za... celý příspěvek > |  | Nedaří se kořenové zelenině, 31.1.2012 Navíc je popel výborný půdu |  |
|  | Nedaří se kořenové zelenině, 6.1.2012 Dobrý den, také se mi to první rok stalo, pak jsem vyzkoušela jinou odrůdu cibule, ta byla letos, vlastně loni krásná, ale s kořenovou zeleninou mám také problém. Vždycky mi vzejde až napotřetí. Semena když vyklíčí v půdě, musí se neustále zalévat,... celý příspěvek > |  | Termin sklizeni mrkve, 8.11.2011 To abych tu mrkev už "vykopala" :-) Petra S. |  | Podzimni vysadba, 24.10.2011 Dobrý den,
taky jsem byla před dvěma roky začátečník a vlastně pořád jsem. Nejvíce mi pomohly knihy, ve kterých jsem se dověděla základy a potřebné věci. Knihy o pěstování zeleniny (doporučuji Zelenina v malé zahrádce, autor Jo Whittinghamová, 2008... celý příspěvek > |  | Ibišek, 3.10.2011 Super, máte nádherné ibišky, zkusím tedy přesadit, uvidíme, opět mi dvě poupata upadla, když už se začaly otvírat a s tím další dva listy. Vůbec nemám ibišek tak hustý, mám ho dost nevzhledný, už jsem ho tak dostala, takže se těším, až ho v lednu... celý příspěvek > |  | Křen - má květ vliv na jeho kvalitu?, 22.9.2011 Křen máme svůj několik let. Postupně se rozrůstá dál a dál a pořád jich je více a více... Květy nevylamujeme ani nic s ním neděláme. Když je potřeba, vyryjeme kousek a je to :) Petra S. |  |
 |
|
|
|