|
Příspěvky uživatele - 100.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Letni údržba sloupové jabloně, 15.7.2012 Ano, je to asi ono, krček je hnědý, suchý, odlupuje se. Díky za informaci. |  | Letni údržba sloupové jabloně, 10.7.2012  Ještě to foto |  |
|  | Letni údržba sloupové jabloně, 10.7.2012 Já jsem opravdu od těchto jabloní nečekal žádné zázraky, ale i když je mám krátce, zasazeny 2010, začínám být silně skeptický A před 3 dny jsem zjistil, že ze dne na den mi jedna "odešla" - viz foto. Je to spáleno sluncem? Hraboš asi ne, neboť nejde... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 27.6.2012 Ještě takovou drobnost. Při výběru sekačky platí, že na každých 10cm délky nože je třeba 1 HP + 0,5HP na pojezd. Sekačka se záběrem 50cm s pojezdem tak potřebuje nutně 5,5 HP. Jaroslav Orlík. |  | Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 27.6.2012 Když jsem vybíral sekačku, první, co jsem udělal, bylo, že jsem objel servisy sekaček v okolí. Jediné, co jsem si z těch návštěv odnesl, bylo poznání, že nikdo ze servismenů, by si nikdy nekoupil sekačku s motorem Honda. BaS je neméně dobrá značka,... celý příspěvek > |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 27.6.2012 Dobrý den, Pavle. Já bych v tom, že má jedna značka větší průměr trojzubce, velkou výhodu neviděl. Záleží totiž na tom, jak hustá a vysoká sečená tráva je. Jakmile nahodíte 300mm trojzubec a půjdete s tím na hustou trávu po kolena. nadřete se, jako... celý příspěvek > |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 27.6.2012 Když jsem se, předloni, konečně rozkýval, že si koupím křovinořez, byl u mě parametr číslo jedna servis. Když jsem zjistil, že servis je nedostupný, nebo že je daleko anebo že je drahý, šla značka z kola ven. Cena byla až poslední, protože při... celý příspěvek > |  | Množení vinné révy, 1.3.2012  Dobrý den taky dám malou radu jak sem založil já.Jelikož mám révu jenom kolem pergoly stříhám už na podzim na 2 očka.17.11 sem dal řízky s třema očky do zavařeninové slenice s asi 4cm vody převařené čisté.Střihnuté tak že nad vrchním očkem asi 2-3cm... celý příspěvek > |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 8.2.2012 Pročetl jsem si celou diskusi a nenašel to jablíčko, které je mým favoritem. Jedná se o Ontário, které přímo miluji - jeho nakyslou chuť, svěžest apod. Sami opět vidíte, že to je, jak bylo několikrát zmíněno o každém z nám, jaké máte chutě. |  | Staré odrůdy jabloní - Slovácko, 29.1.2012 Dobrý den, souhlasím s Vaším názorem. Začína to být až moc osobní. Každý ma právo na svůj názor, a každy máme jinou zahrádku. Takže bez upozornování na to kdo se kdy spletl, neměl pravdu, výčitek by bylo přijemnější počtení. Jinak velice rád čtu... celý příspěvek > |  |
|  | Bohemia nepřekonaná, 17.11.2011 Pro mne je Ontario jkedno z nejlepších jablíček, pokud se myslí s nakyslou chutí, doporučované diabetikům. |  | Bohemia nepřekonaná, 11.11.2011 Já jsem si koupil loni Florínu, jaké s ní máte zkušenosti - myslím plody, chuť a další. Děkuji. |  | Zastřešení přístřešku na dříví, 10.11.2011 j.c. Díky za příspěvek, je super ten návod!! Když spočítám latění a např. šindel tak je to jednou tak dražší jako vlnovka. |  | Zastřešení přístřešku na dříví, 9.11.2011 A máte někdo zkušenosti s bitumenovou vlnovkou? |  | Zastřešení přístřešku na dříví, 3.11.2011 Zdravím všechny. Chci si postavit přístřešek na dříví o rozměrech 8x2 m. Potřebuji poradit čím jej zastřešit. Sklon bude 1 m. Poraďte, či se pochlubte, jak jste to vyřešili Vy. Díky. |  |
 |
|
|
|