Příspěvky uživatele - 103.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň na fasádě, 26.9.2007 Obsahuje fotku
Nevím, jestli je to Rakouská specialita, ale letos v Hallstatu mě zaujal místní zvyk pěstovat hrušně jako pnoucí rostliny u domu. Stromy vypadaly spokojeně a plodily jak divé nádherné a chutné plody. Má s tím někdo zkušenost?
Odsavače vody, 29.8.2007
Díky všem za reakci. Danielo, břízy jsem letos zkusila a ani jsem nevěděla, že je to tak dobře, Jedna se od jara drží, druhá to bohužel vzdala. Ale to může být pozdní dobou sázení (šla ze země do země). Miloši, vrby! No ovšem, že mě to hned... celý příspěvek >
Jahoda Giganta, 27.8.2007
Lidi si nedělají násilí a vesele zaměňují "převislý" za "popínavý" nebo "pnoucí". Kolik lidí po mně chtělo "popínavé muškáty" v bauMaxu! :-))) Přitom je to tak logické, co se popíná, musí se přichytit samo. Úponkem (třeba vinná réva) nebo příčepivým... celý příspěvek >
Jahoda Giganta, 24.8.2007
V TV Star 16/2007 je na jahody Gigant hodně nepřesvědčivý inzerát. Fotka evidentně koláž (špatná) a text: posuďte, cituji: "Dostanete zásilku s jahodníky ve zvláštním balení ve své poštovní správě po zaplacení. Zaplatíte na poště po doručení balíku.... celý příspěvek >
Crataegus laevigata "Pauls Scarlet", 21.2.2007
Sháním - poradíte, kde?Díky,Eva
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika