|
Příspěvky uživatele - 252.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl 261, 8.2.2014 Já mám kladný, dělám s ní denně 5 nádrží, používám ji k výřezu náletů a menších stromů pod vedením vysokého napětí a v prořezávkách a čistkách, sem tam i velké stromy a jsem nadmíru spokojen. Do těžby bych ji ale nebral, na to mám HQ 365. Zatím ale... celý příspěvek > |  | Mandevila, 8.3.2012 Mám ji třetím rokem překrásné květy po celý rok.Letošní zimu pozvolna ztratila listy.Jsem z toho nešťastná nevím jestli se znovu olistí nebo už ji nelze zachránit? |  |
|  | Vyčistění beček na kvas, 8.9.2011 Dostal jsem několik plastových sudů (či konví) se širokým hrdlem, které bych chtěl použít na kvas. Potíž je v tom, že bečky byly původně používány na průmyslové práškové saponáty pro prádelny - a uvnitř jsou stále cítit vůní pracího prášku. Poradí... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj, 26.9.2010 takto vám sice vykvasí žitné "víno", ale zkvašené nebude to žito. Žito jako každé obilí) obahuje škoby (nikoliv cukry) a škroby nejsou přímo kvasitelné, kvasinky neumějí škroby konzumovat.
Obilí se musí pařit, pařením se škroby rozloží na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|