Příspěvky uživatele - 44.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proteinový skimmer, 4.8.2011
zdravím, máte někdo zkušenosti s proteinovými skimmery, u nás jsem se s nimi ještě nesetkal pouze jsem našel nějaké návody na cizích stránkách. Máte o něm někdo nějaké informace? vypadá to docela funkčně :))
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 4.8.2011
ano jedna se o takzvaný skrápěný filtr, tyto filtry jsou velice účinné avšak nevýhodou je velikost filtru a dopravní výška pro přívod vody. Jestli máte zájem kouknout na spousty po domácku vyrobených filtrů ať už pro inspiraci nebo jen tak, koukněte... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 3.8.2011
zdravím a předem děkuji za vyčerpávající odpověď. 1.čerpadlo tedy pořídím silnější už teď jsem přemýšlel že bych koupil čerpadlo Aquaking ECO o výkonu 10 000l/h s regulací výkonu. Na skimmer jsem koukal a udávají u něho průtok 3-20 kubíku tak... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 29.7.2011 Obsahuje fotku
tak jsem si namaloval filtracni system ktery mam v planu realizovat do sveho jezirka, vse bude zabudovane pod pochozim molem v zemi, jedna se o gravitacni zapojeni 3x300L sudy pro jezirko na chov koi o velikosti cca 10m3. Muzete napsat pripadnou... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 29.7.2011
hezky libi se mi to zpracovani filtru mozna jen ty komory aby byl prutok vzdy zespodu jak uz tady nekdo zminoval. Jen jsem se chtel zeptat jak mate reseny odkalovani filtru pri cisteni?
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011
tezko rict dle meho nazoru bych na takovy filtr dal prutok klidne i 0,5 protoze cim pomaleji bude voda protekat pres biologickou cast filtru tim lepe se bude filtrovat. Napriklad u komercniho filtru o objemu 1m3 je doporuceny prutok 4000-8000 litru... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 24.7.2011
ono hodne zalezi na tom co budete mit ale nemyslim si ze by vam tato filtrace stacila. Mozna pri chladnejsim pocasi kdy se voda tolik neohreje ale jak na jezirko zasviti uvidite jak vam jazirko zezelena :) i ja mam jezirko 4kubiky tlakovy filtr o... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 22.7.2011
zdravim, no koukam na to ale nejak mi to nesedi :)) 40 litru objem filtru je hodne hodne malo u takoveho jezirka bych zvetsil objem filtrace alespon tak na 100-200litru podle ryb. Jinak cerpadlo 2000l je ne 40l filtr hodne silny ale to musite... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 5.9.2010
zdravim zkusenosti s pstruhy mam zatim pouze 3 tydny brali jsme asi 100 pstruhu do rybnicku a tak jsem si jich vzal 10 do sveho jezirka o objemu cca 3m3. spolu s par karasy se snaseji dobre pstruhy krmim granulemi pro vykrm pstruhu zerou ale i... celý příspěvek >
Slimáci versus hlemýždi, 20.9.2006
Slimáci jsou největší pochoutkou kačen. Pár kačen do zahrady a je po slimákách.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika