|
Příspěvky uživatele - 56.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plastový sud na zeli, 7.5.2019 Koupil jsem 10 l soudek z plastu před cca 2 měsíci úplnou náhodou v Polsku, ale naprosto stejný se nabízí i v našich zásilkových obchodech.Pro vyhledávání použijte "soudek na zelí ph "
Hledal jsem totiž náhradu za můj keramický, který už má za... celý příspěvek > |  | Skušenosti s hlinito-jílovitou půdou, 2.9.2011 perlit stojí přece kolem 300.Kolik toho bych potřeboval na 2 ary? 2 nebo 3 pytle?125l. |  |
|  | Tabák, 1.9.2011 nevíte náhodou proč mi tabák selský letos(sádil poprve)vyrostl pouze asi 50cm?A lístky má malé.Zato semen mnoho.Poradte |  | Skušenosti s hlinito-jílovitou půdou, 1.9.2011 Taky mám stálé problémy s půdou.Vápnění, hnojení-Po každém dešti je zase škraloup.Nemá někdo skušenosti, s provdušněním půdy perlitem?Chci to skusit, ale neznám výsledek.
Co by se stalo, kdybych zakultivoval do půdy vrstvu perlitu?poradte. |  | Maliny, ostružiny, 26.8.2011 Můžete až na jaro.Tehdy uvidíte, který uschnul a ktery ne.Vždy ten který plodil, do druhého roku bude suchý.Stačí Vám stříhat kolem března.Vůbec tím nic nezkazíte. |  | Hledám název rotliny, 26.4.2011 Prosím nezná někdo název rostliny, co se běžně osazují hroby a jsou skoro v každém zahradnictví?Tam mi to neřeknou.Lidově se jim říká BOBY.Ale jak sehnat semena a název?Poradte.Předem děkuji. |  |
 |
|
|
|