Příspěvky uživatele - 1.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou letničku po tulipánech a narcisech?, 28.3.2012
Děkuji Vám. Nemám sice nic předpěstováno, ale ihned to ještě zkusím, snad se to na konci března ještě povede... Minulý rok jsem mezi tulipány a narcisy rozhodila semínka (v květnu), ale nevyrostlo nic. Děkuji.
Jakou letničku po tulipánech a narcisech?, 20.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den. Prosím o radu, kterou jsem v diskuzích nenašla. Po odkvětu narcisů a tulipánů je po nich dlouho škaredé místo (cibule nevytahuji). Co se dá zasít (třeba nyní?) na povrch půdy mezi tyto cibuloviny, aby mezi zatahujícími se listy už... celý příspěvek >
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 31.8.2011
Děkuji. Tohle je zásadní odpověď na mou otázku. Tři roky čekání by mě zničilo. Děkuji také paní Marvelle, máte pravdu, moje opora není dostatečná. Ten ptačí zob mi moc neroste zřejmě proto, že má moc slunce. (Na druhé straně zahrady se mu docela... celý příspěvek >
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 16.8.2011
Ještě jedna poznámka: proč to Vaše víno tedy nevykopete i s kořínky, když ho nechcete?
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 16.8.2011
I metr za měsíc? To je skvělé. Zbavovat se ho nemám v úmyslu, účelem je, aby bylo zabráněno zvědavým pohledům.  Děkuji. Katy
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 18.7.2011
Dobrý den. Po tom, co jako živý plot zklamal fazol (polovina nevzešla) i povíjnice (sice hustá, ale nechce se jí nahoru), přemýšlím o psím vínu, přestože je to trvalka. Však ji pak vyryju. Mám zasazený ptačí zob 50 cm výšky, ale nějak se mu nechce... celý příspěvek >
Poraďte s frézií, 20.9.2010
Dobrý den. Koupila jsem si cibulky frézií a při shánění informací, jak sadit, jsem zjistila, že se mají rozhodně kupovat na jaře, protože ty nynější (podzimní), nevyrostou následující léto v žádném případě. Může mi někdo, kdo má s fréziemi... celý příspěvek >
Zakládání nového záhonu na netkané textílii, 10.9.2010
Dobrý den. Prosím, poraďte mi (neboť jsem zahradník-začátečník, nic nevím:-)). Mám záhon (9x1,2m), na kterém chci vysadit živý plot (ptačí zob vejčitolistý). Mohu namísto textílie a mulče vysadit třeba mateřídoušku? Nechci, aby mezi nimi rostla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika