|
Půda ve skleníku, 3.4.2012 Děkuji za odpovědi, myslím že nedostatek živin to nebude, používám kompost a granulovaný kravský hnůj.Zkusím ten dolomit.v.,bylo mi divné že mi loni převážně všechny okurky jakoby zakrněly a sežloutly, ale papriky byly výstavní.Jitka |
 |
Postupně hnijou všechny papriky, 25.8.2011 Mám ve skleníku zrovna takhle zelené kapie(přestože mají být červené) a jíme je už tak 6-8 týdnů, jsou moc dobré.Teprve teď začínají ty dorůstající lehce červenat.Jinak od začátku trhám všechny plody které se mi zdají dost velké aby se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
V. vinifera a bezsemenné odrůdy, 2.4.2011 Přeji krásný den, děkuji za diskusy.Můj konkrétní problém je: loni na podzim jsem koupila odrůdu Attica.Nikde o ní není nic psáno, jen co bylo na sáčku od firmy Jural, ale bylo snad na všech nabízených odrůdách to samé, takže nevím jestli se tomu dá... celý příspěvek > |
 |
Milionbels, 1.6.2010 Dala jsem dle rady některé do vody, a pár jsem jich píchla do hlíny (se stimulátorem) a překvapilo mě že vůbec nepovadly i když jsem je zapoměla zalít.Netušila jsem že jdou tak jednoduše množit.Jitka |
 |
Rajče orange, 30.4.2010 Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s keříčkovou odrůdou rajčete Orange?Letos ho zkouším prvně a jsem zvědavá jakou bude mít chuť.Děkuji |
 |
Odrůda Attika, 3.4.2010 Nevíte někdo jak prospívá bezsemenná odrůda Attika?Děkuji |
 |
Prim na pergole, 29.3.2010 Zastřihla jsem šlahoun až nad čtvrtým očkem, protože bylo asi 3x větší než ty ostatní.Tak nevím jestli je to takhle dobře, když bych ty spodní 2-3 vylámala, nebo ho mám zkrátit až na ty dvě.Děkuji Jitka |
 |
Prim na pergole, 27.3.2010 Loni jsem zasadila odrůdu révi Prim k pergole.Nechala jsem růst jeden pupen, z kterého vyrostl šlahoun do výšky zatím asi 60cm.Ostatní pupeny jsem vylámala.Potřebuji ji "vytahnout" do výšky pergoly asi 2,5m po zděném sloupu, tedy potřebuji... celý příspěvek > |
 |
Beztrnná ostružina, 18.4.2009 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s pěstováním odrůdy Dirksen?Děkuji Jitka |
 |
Pampas - vyraší ještě?, 15.4.2009 Dobrý den, mám stejný problém.Všechny trávy už raší jen Pampas ještě nic.Poraďte někdo kdo ho máte, kdy by měl začít rašit.Děkuji Jitka |
 |
|
 |
Pološvestka Herman, 11.4.2009 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pološvestkou Herman?Děkuji Jitka |
 |
Vinná réva Prim, 10.4.2009 Zasadila jsem odrůdu Prim před týdnem(na začátku dubna),také zavoskovanou a pupen už se zelená.Jitka |
 |
Réva na pergole, 8.4.2009 Dobrý den, před týdnem jsem vysadila odrůdu Prim k jižní stěně domu k pergole..Prosím o radu, jakým způsobem révu zapěstovat když jí chci vést po pergole, aby nejen plodila ale i stínila.Potřebuji ji dostat do výšky cca 2 metrů a potom vést vodorovně... celý příspěvek > |
 |