Příspěvky uživatele - 180.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Invaze žluté houby, 20.8.2011
Jak jsem vyhledal, mohla by to být slizovka práškovitá - Fuligo septica. Více na wikipedii, biolibu nebo třeba zajímavosti na oslu (osel.cz). Josef.
Invaze žluté houby, 20.8.2011
Měl by to být organismus, ze skupiny hlenek (Hlenky - myslím, že vědecky Myxomycetes). Snad neškodí. Taky jsem se s ní už setkal, ale ne nijak kalamitně a po čase sama zmizela. Je to svou podstatou velmi zajímavý organismus, vnitřně organizovaný;... celý příspěvek >
Co to je?, 20.8.2011
Nejspíše je to "pseudojaponsky" stříhaný keřovitý jalovec typu Juniperus pfitzeriana, případně Juniperus virginiana Tripartita apod. I z cypřišků nebo zeravů (Thuja) se dají stříhat podobné tvary. Jistě by to šlo třeba i z borovic, smrků,... celý příspěvek >
Stará (ne)známá jablon, 20.8.2011
Nejdříve mne taky napadl Kalvil červený, námi jako dětmi zvaný "hrkačka" podle volných semen v pouzdrech semeníků - volná semena při třesení jablkem hrkala. Neodpovídá však doba zrání (bylo pozdnější) a myslím, že mírně hranaté. Druhá možnost, na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika