|
Příspěvky uživatele - 208.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 16.8.2012 To jsem popisoval, a také úroveň oprav, např po opravě v servisu dál 340 nemazala a pod. Počet servisů nedělá kvalitu. Po 2 a více letech nařežou ti sedláci a pod tolik, aby si opravu už řešili naprosto sami a za své, nebo prodat. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 11.9.2011 Nic proti Vašemu nadšení pro krasavici, ale dle mého názoru to design nebude, co přesvědčí, nebo nadchne, pokud se tyto pily povedou. Klasický vzhled pily úspěšně zmodernizovaly s velkým předstihem německé značky a nejen pil, ale třeba rozbrušovaček... celý příspěvek > |  |
|  | Náhrada filcu molitanem u vzduchového filtru?, 15.8.2011 Děkuju Radku za přesné označení filtru. Akorát mě překvapilo, že to číslo je delší než samotný filtr. :) Z práce jsem si přinesl hodně podobný filc, tak udělám ještě jeden pokus. Prej prdítko! Italové vyráběj pěkně nadupaný motory! Solo nebo Stihlka... celý příspěvek > |  |
|
|
|