|
Příspěvky uživatele - 147.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moze nevykvetly petour na kompost?, 14.1.2013 Ten nožík V posledních dvou řádcích mne zaujal, jako dobrá myšlenka, kterou se může urychlit jednocení. Prosím o doplnění, zda s ním podřezáváte tedy oddělujete zelenou část od kořenů, nebo vyrýpáváte jednocené i s kořeny? |  | Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 14.1.2013 Mám ho taky. Tedy ten malý výsevní strojek na tyčce od smetáku.Neumím s ním regulovat hloubku výsevu. Stále musím sledovat, zda se kolečko otáčí, nebo se zadrhlo o větší hroudečku. V případě zadrhnutí se kolečko neotáčí, ale sune a semena... celý příspěvek > |  |
|  | Sterilovaná červená řepa na boršč, 14.12.2012 Další velmi dobré využití červené řepy je sterilování NEVAŘENÉ červené řepy a bílého zelí |  | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012 Co spínací hodiny, které se nastaví na hodinu a pod a vypnou světlo po této nastavené době? |  | Krmítko pro ptáčky, 28.10.2012  Krmíkto na neplodící hrušku
|  | Druh česneku, 23.10.2012 Stránky pana Kozáka jsou přístupné stále.Dám ve vyhledávači: česnek Jan Kozák a máte to |  | Konzarvace pórku, 3.10.2012 Prosím o recept, zní to zajímavě. |  | Dýně hokkaido, 28.8.2012 Asi na té síti něco bude, protože i u mne byly dýně nejhezčí, když se začaly plazit a mít plody na plotě. |  | Bílé skvrny na malinách, 23.8.2012 Bílé skvrny mám také, neřeším to. plody jsou dobré. |  | Fenykl obecný, 22.8.2012 Sel jsem fenykl letos v dubnu, rostliny jsou metrové, že je musím uvazovat, strašně kvetou, předpokládám, že semeno i letos uzraje. |  |
|  | Kustovnice čínské, goji napadení listů, 18.8.2012  vkádám foto listů goji, může mne někdo říci o co se jedná a jak to ošetřit. Díky |  | Napadení vrby plísní, 18.8.2012  Přej pěkný den, našli jsme na našich dvou Vrbách žluto oranžovou plíseň viz foto, prosím o info o co se jedná a jak s tím bojovat. Děkuji za odpovědi.
|  | Sušení česneku, 10.8.2012 Česnek "hore nohama " do vázy funguje perfektně. Zkuste ho vyztužit špejlíi nebo podobně. |  | WC na zahradě jak na to?, 10.8.2012 Proč je nutné splachovací? Nevsakuje-li voda, je nutná jímka na vyvážení, nebo chemické WC. |  | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 25.7.2012 Nálevy na okurky jsou super, ale musíme si to trochu ulehčit, zvlášť pro ty, kteří zavařují okurky po menším množství |5 sklenic a pod.| Každý rok je ve Znojmě soutěž o nejlepší zavařenou sklenici okurek. Vítězný recept z r. 2008: vždy do jedné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|