|
Příspěvky uživatele - 128.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011 Oficiální české botanické názvosloví považuji za stejně odborné a jednoznačné jako označení vědecké (tedy tzv. "latinské názvy".) Zkuste sem napsat: máte v květináči Polygonum piperitum (druhé dva "latinské" názvy se mi vykouřily;... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011 Vidíte, Stanislawe. Na červivec jsem si ani nevzpomněl. Ale jsou to všechno ale pěkné české názvy, že?
Josef. |  |
|  | Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011 Hezky jste to určila. Je to opravdu tak.
Myslím, že letos v trávníku nemusíte použít herbicid. I kdyby tyto rostlinky přežily sekání (s tím, že budou do těch 5 cm vysoké), pak zpravidla v této výšce nekvetou a netvoří semena. A jak jsem již psal -... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011 Tak potvrzuji, že to, co Vám vyklíčilo, není ruj vlasatá, ale je to opravdu plevel. Je to některé z jednoletých rdesen, myslím, že buď rdesno peprník anebo rdesno blešník (z hlavy nevím, čím se liší). Pokud se nemýlím, pak peprník se jmenuje podle... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|