Příspěvky uživatele - 128.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011
Oficiální české botanické názvosloví považuji za stejně odborné a jednoznačné jako označení vědecké (tedy tzv. "latinské názvy".) Zkuste sem napsat: máte v květináči Polygonum piperitum (druhé dva "latinské" názvy se mi vykouřily;... celý příspěvek >
Vidíte, Stanislawe. Na červivec jsem si ani nevzpomněl. Ale jsou to všechno ale pěkné české názvy, že? Josef.
Zná někdo název tohoto plevele?, 1.8.2011
Hezky jste to určila. Je to opravdu tak. Myslím, že letos v trávníku nemusíte použít herbicid. I kdyby tyto rostlinky přežily sekání (s tím, že budou do těch 5 cm vysoké), pak zpravidla v této výšce nekvetou a netvoří semena. A jak jsem již psal -... celý příspěvek >
Tak potvrzuji, že to, co Vám vyklíčilo, není ruj vlasatá, ale je to opravdu plevel. Je to některé z jednoletých rdesen, myslím, že buď rdesno peprník anebo rdesno blešník (z hlavy nevím, čím se liší). Pokud se nemýlím, pak peprník se jmenuje podle... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika