|
Slaměnky, 13.5.2011 Dobry den už asi mesic mam zasete slamenky a pořad nic tak sem je skusil dad do foliaku ale bic ne vyrostlo poradite co jsem mohl udelat za chybu.Dekuji moc za odpovedi |
 |
Brambory, 13.5.2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat jak daleko od sebe se sazi brambory... Dekuji moc |
 |
|
 |
Čim hnojit jahody, 13.5.2011 Dobry den mužu hnojit jahody slepičinkama.Dekuji za odpověd |
 |
Jak hnojit, 13.5.2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat kolikrat ročně se hnoji jahody a čim.Děkuji za odpovědi... |
 |
Maliny, 8.10.2010 mohu ostrihat maliny vsechny listy jsou oschle dik za radu ,,.. |
 |
Modrence, 4.10.2010 jak mam poznat cibule modrence dekuji za radu |
 |
Meloun, 30.9.2010 prosim o radu letos jsem vysel meloun slymaci si letos dali zalezet vsechno mi to sezrali poradte jak ho ochranit skousel jsem i jet na ne ale nezabral |
 |
Kavovnik, 25.9.2010 a jak mam sit ze zrn kavy a jak hluboko nebo je mam nechat naklicit ve vode na vate a pak zasejt dekuji za odpoved |
 |
Kavovnik, 24.9.2010 jak se pestuje kavovnik dekuji za odpoved |
 |
Zalévání keřů, 24.9.2010 mam vubec zalevat keriky a kolikrat dene |
 |
|
 |
Kam dat maliny, 21.9.2010 Prosil bych o radu pristi rok se chystam koupit maliny a nevim kam je dat prosim poradte |
 |
Jak sazet, 20.9.2010 jak hluboko se sadi tulipan |
 |
Co kdyz cibuloviny zacnou rust na podzim?, 19.9.2010 ja si myslim ze jeste vykvetou jak jste je nechala pri pokojove teplote tak vyklicili, ja bych je nechala radsi v kvetinaci doma... aby vam neumrzly |
 |
Jak rozeznat cibule, 19.9.2010 dekuju moc |
 |
Jak rozeznat cibule, 19.9.2010 jak mam rozeznat cibule narcisu od tulipanu vindal jsem z pudy dal je do jedne krabice na jednustranu jsem dal tulipany a na druhou stranu narcisi dekuji za pomoc |
 |