|
Dyně, 24.2.2012 dobry den chtel bych letos zasit dyne ale nevim kdy sit |
 |
Zaklady pod foliak, 28.1.2012 děkuji moc |
 |
|
 |
Zaklady pod foliak, 28.1.2012 dobrý večer chtěl bych se zeptat brzy z jara chci postavit foliak ale chtěl bych se zeptat jak mám udělat zaklady děkuji
|
 |
Napojovaní skla, 16.1.2012 Moc Vám děkuji, zítra to udělám.
|
 |
Napojovaní skla, 14.1.2012 dobry den stavim sklenik protoze nenapadl snih uz mam skoro cely sklenik zaskleny ale 5 skel mi nevyslo tak jsem se chtel zeptat jestli spoj utěsnit tesnenim mam ho hodne dekuji |
 |
Měsíček okrasny, 14.1.2012 dobry den chci se zeptat kdy sazet mesicek okrasni dekuji
|
 |
Co zasít, 12.1.2012 dobrý den mam dotaz chtěl bych se zeptat co už mohu vysít za zeleninu nebo květiny do kelímku abych věděl co mam nakoupit na tento rok děkuji za odpovědi |
 |
Sklenik, 8.1.2012 dobry den od kamaradky jsemsi za rozebrani privezl sklenik a mam dotaz podezdivku uz sem postavil ale mohu vtomto pocasi stavet konstrukci kytovat sklo
|
 |
Folie, 2.12.2011 prominte na foliak |
 |
Foliak, 15.11.2011 Dobrý den ja jsem si letos postavil kostru na foliak a přisti rok tam jenom hodim plachtu ale mam dotaz kdy nejdřive vnom mohu pestovat |
 |
|
 |
Podezdivka, 5.11.2011 dobry den chci se zeptat mohu jeste tet na zacatku listopadu postavit podezdivku pod sklenik dekuji za rady |
 |
Folie, 5.11.2011 dobry den sam sem si svaril kostru na sklenik ale nevim jak nani pripevnit folii dekuji za rady |
 |
Skleník u zdi, 30.10.2011 Dobrý den koupil jsem si skleník ke zdi a leto bych ho chtěl postavit abych v něm mohl už časně z jara pěstovat ale návod jak ho přikotvit ke zdi nepřišel neporadí někdo děkuju moccc. |
 |
Stara okna na sklenik, 23.10.2011 dobry den mam dotaz mam hafo starych oken i sramy a chtel bych i srami vytvorit zimni zahradu jdeto pokud ano dejte navod jak |
 |
Okna, 23.10.2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mam dostat sklenařsky tmel zokna abych neponičil sklo |
 |