Příspěvky uživatele - 39.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytapění, 30.7.2012
dobrej kopil jsem pařeniště a chci se zeptat mohu ho na zimu dat do skleníku udělat vrstvu hnoje a td... a třeba v unoru už pěstovat kopr, ředkvičky, salat
Pařeniště Mars, 30.7.2012
dobry den kopil jsem si pařeniště od firmy Mars nojo pěstoval jsem asi měsíc a pak přišli kroupy a bylo po jak je možne že do polikarbonatu udělali díry?  polikarbonat byl popsan jako nerozbitny. Kolik mě bude stat na opravu m2?
Cibulka, 3.7.2012
dobrý den chci se zeptat jak mam zavařit male cibulky děkuji za reakce
Salat, 10.6.2012
dobry den za chvíli budu sklízet salát ale nevím jak ho uchovat co nejdýl prosím o radu děkuji
Rajský, 20.5.2012
dobry den mohu už dat rajčata ven pod bílou netkanou textilii a nebo bez ní už mrazy nehlasí ja už fakt nevim děkuju za odpovědi
Setí okurek, 6.5.2012
dobrý den mohu ještě ted vysít nějake okurky pro pozdejší sklizen
Sklo rozbite motikou, 19.4.2012
děkuju za radu ale nevím jak ho tam upevnit
Sklo rozbite motikou, 16.4.2012
dobry den dnes jsem ve skleníku připravoval pudu na letošek ale kovoví konec motiky mi ulítl a proletl sklem ktere jsem už po zimě jednou měnil a tak mam dotas na nove ted nemam a skleník je plny ředkviček, kopru a salatu mohu tam vyříznout... celý příspěvek >
Ředkvičky, 7.4.2012
dekuji za rady
Ředkvičky, 6.4.2012
dobry den zitra se chystam v parenisti protrhat rektvicky jelikoz sem je visel hustě ale jemi liti toho co vytrham mohu to este zasadit
Papriky, 6.4.2012
dobry den uz v unoru sem zasel papriky ale jeste nevilezly
Kdy mohu pěstovat ve skleníku ředkvičky nebo kopr?, 23.3.2012
dobry den mohu už ted v březnu pěstovat ve skleníku třeba ředkvičky nebo kopr
Praskla skla - jak slepit nebo presilikonovat prasklynu?, 8.3.2012
rychle, rychle sezona se blizi a ja mam na skleniku 4 praskla skla a na nove nemam tak se ptam jak to slepit nebo presilikonovat prasklynu dekuji
Kdy začit, 8.3.2012
dobry den chtel bych se zeptat kdy mohu začit v parenisti
Pařenište, 7.3.2012
dobry den chtel bych se zeptat kdy mohu zacit v parenisti dekuji
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika