|
Vytapění, 30.7.2012 dobrej kopil jsem pařeniště a chci se zeptat mohu ho na zimu dat do skleníku udělat vrstvu hnoje a td... a třeba v unoru už pěstovat kopr, ředkvičky, salat |
 |
Pařeniště Mars, 30.7.2012 dobry den kopil jsem si pařeniště od firmy Mars nojo pěstoval jsem asi měsíc a pak přišli kroupy a bylo po jak je možne že do polikarbonatu udělali díry? polikarbonat byl popsan jako nerozbitny. Kolik mě bude stat na opravu m2? |
 |
|
 |
Cibulka, 3.7.2012 dobrý den chci se zeptat jak mam zavařit male cibulky děkuji za reakce |
 |
Salat, 10.6.2012 dobry den za chvíli budu sklízet salát ale nevím jak ho uchovat co nejdýl prosím o radu děkuji |
 |
Rajský, 20.5.2012 dobry den mohu už dat rajčata ven pod bílou netkanou textilii a nebo bez ní už mrazy nehlasí ja už fakt nevim děkuju za odpovědi |
 |
Setí okurek, 6.5.2012 dobrý den mohu ještě ted vysít nějake okurky pro pozdejší sklizen |
 |
Sklo rozbite motikou, 19.4.2012 děkuju za radu ale nevím jak ho tam upevnit |
 |
Sklo rozbite motikou, 16.4.2012 dobry den dnes jsem ve skleníku připravoval pudu na letošek ale kovoví konec motiky mi ulítl a proletl sklem ktere jsem už po zimě jednou měnil a tak mam dotas na nove ted nemam a skleník je plny ředkviček, kopru a salatu mohu tam vyříznout... celý příspěvek > |
 |
Ředkvičky, 7.4.2012 dekuji za rady
|
 |
Ředkvičky, 6.4.2012 dobry den zitra se chystam v parenisti protrhat rektvicky jelikoz sem je visel hustě ale jemi liti toho co vytrham mohu to este zasadit
|
 |
|
 |
Papriky, 6.4.2012 dobry den uz v unoru sem zasel papriky ale jeste nevilezly
|
 |
Kdy mohu pěstovat ve skleníku ředkvičky nebo kopr?, 23.3.2012 dobry den mohu už ted v březnu pěstovat ve skleníku třeba ředkvičky nebo kopr |
 |
Praskla skla - jak slepit nebo presilikonovat prasklynu?, 8.3.2012 rychle, rychle sezona se blizi a ja mam na skleniku 4 praskla skla a na nove nemam tak se ptam jak to slepit nebo presilikonovat prasklynu dekuji |
 |
Kdy začit, 8.3.2012 dobry den chtel bych se zeptat kdy mohu začit v parenisti |
 |
Pařenište, 7.3.2012 dobry den chtel bych se zeptat kdy mohu zacit v parenisti dekuji |
 |