|
Bazalka, 18.7.2013 Dobrý den na jaře jsem vysel bazalku ted je ve foliaku ale nevím jestli přezimuje?nemam ji na zimu přesadit do květníku a vzít domu? nebo ji tam mam nechat |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 7.7.2013  to nevím ale tkhle jsem na tom ja
|
 |
|
 |
Pet-lahve s vodou, 11.4.2013 Dobrý den slyšel jsem že se dají naplnit lahve vodou ktere se přes den nahřejí a přes noc zavlažují přečetl jsem si spoustu vlaken ale nikde nebylo napsano jak lahve rozmístnit.jestli podle obvodu nebo mezi rostliny (v mem případě by to byli sazenice... celý příspěvek > |
 |
Mohou už ven?, 10.4.2013  dobrý den mohouz už tyto sazenice ven do foliaku nevím jestli jsou na to dost velke děkuji |
 |
Otužovaní rajčat a paprik, 8.4.2013 dobrý den v příštích dnech už hodlam otužovat sazenice venku ne ve skleníku, ten je momentalně plný salatu a ředkviček a tak budu sazenice nosit sem a tam neužkodí jim to? |
 |
Vytahla rajčata, 6.4.2013 děkuji skusím to. A mohu je zasadit jakoby nakřivo tak hluboký květník nemam |
 |
Vytahla rajčata, 6.4.2013  Dobrý den podivejte na ma rajčata co snimy jsou jak nitě? |
 |
Přesazování mrkve a petržele, 29.3.2013 tak moc děkuju a nezlobte se |
 |
Přesazování mrkve a petržele, 29.3.2013 Dobrý den dostal jsem takový napad. Mohl bych -vzhledem k počasí-vysít mrkev a petržel do skleníku a po mrazech ji rozsazet ven děkuji ale jestli je to pitomost tak se nezlobte |
 |
Jarní cibule, 27.3.2013 dekuju moc |
 |
|
 |
Jarní cibule, 27.3.2013 mohu už vysít jarní cibulku děkuji
|
 |
Lignohumat, 25.3.2013 dobrý den tak jsem se dozvěděl o nějakem lignohumatu, rostliny prej maj obrovský kořenový system a nemusíme ošetřovat proti plísni.Nevíte jestli se da koupit v taboře v baumaxu a jestli jo tak za kolik děkuji
|
 |
Pažitka, 25.3.2013 Dobrý den mohu už dat pažitku vysetou v polovině unora do foliaku. je vysoka asi 2cm |
 |
Ředkvičky, 25.3.2013 Dobrý den mohu už vysít ředkvičky ven do pařeniště |
 |
Salát, 25.3.2013 děkuji |
 |