|
Male parenisko lidl, 25.2.2010 Mrkněte, jestli máte někde v okolí, do baumaxu. Tam měli taky foliák za velmi zajímavou cenu. Kdybych se už nepustil do vlastní výroby, asi bych ho koupil. |
|
Odrůda rajčete, 25.2.2010 Musíte u zahradníků, v supermarketech nejsou. Já je koupil úplně běžně. |
|
|
|
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010 Jak tak sleduji vývoj počasí, vypadá to že budu muset zkrátit rozestupy mezi postřiky abych tři stihl do začátku rašení. |
|
Lidová rada na plíseň okurkovou, 25.2.2010 Kontroluje se to a to je tak asi vše. Pokud se viníkovi nezakáže produkce tak jsou to jen řeči. |
|
Semena ze zahraničí, 25.2.2010 Snad si mohu do květináče nebo na balkon zasadit co chci. Nebo to tak není? |
|
Male parenisko lidl, 25.2.2010 To je malé. Peny mají v katalogu foliák 185x200x300 bez koruny za dva tisíce. |
|
Semena ze zahraničí, 25.2.2010 Pokud to mám pro svou osobní potřebu tak by neměl být problém. |
|
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010 To chce jemnou trysku a s ní umyjete taky v pohodě. Mirek |
|
Mšice na třešních, 25.2.2010 Zkuste CHEMSTOP - ECOFIX, "nevysychavý lep na přípravu feromonových, vizuálních a barierových lapačů hmyzu, na natírání pásů a fólií, na imobilizaci housenek, larev a dospělých stádií hmyzu". Já ho používám již léta na všechny stromky, volně rostoucí... celý příspěvek > |
|
Broskvoně a merunky jako vřetena, 25.2.2010 Něco na tento způsob jsem viděl u broskvoní. Až pojedu kolem nafotím stromky a dám sem foto. |
|
|
|
Zmrzlá réva, 24.2.2010 Pokud to chci zjistit tak vezmu nůžky a začnu od konce výhonu ostřihávat až do "zeleného". Pokud hraji na jistotu tak nechám rezervu a počkám až začne rašit. Mám pár hlav stolních odrůd takže nikam nespěchám. |
|
Číhání na jaro, 24.2.2010 Já tedy nevím, ale nezdá se mi že by "Kamčatská borůvka" bylo zapsáno jako registrační značka (R) a někdo za to platil. Podívejte se na jejich stránky a tam je to uváděno jako Zimolez. |
|
Plastová nádoba v kleci, 23.2.2010 Nebál bych se přímo horké vody. |
|
Teplota výsevu jahodníku Grandian f1, 23.2.2010 Semínka nevyklíčila protože jste postupoval naprosto špatně. Nevysévejte na agroperlit ale na jemnou zeminu a semínka nezasypávejte. Potřebují ke klíčení světlo (máte to i vzadu na přebalu). Vlhko máte a teplota je taky dobrá. Takže rychle znovu... celý příspěvek > |
|
Plastová nádoba v kleci, 23.2.2010 Voda Vám bude v nádrži zelenat, možná by pomohlo zabalení do černé folie, to nemám ale vyzkoušeno. Co se týče vyčištění tak asi saponát ve spojení s tlakovou myčkou na teplou vodu, a hooodně vody. |
|