Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Male parenisko lidl, 25.2.2010
Mrkněte, jestli máte někde v okolí, do baumaxu. Tam měli taky foliák za velmi zajímavou cenu. Kdybych se už nepustil do vlastní výroby, asi bych ho koupil.
Odrůda rajčete, 25.2.2010
Musíte u zahradníků, v supermarketech nejsou. Já je koupil úplně běžně.
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010
Jak tak sleduji vývoj počasí, vypadá to že budu muset zkrátit rozestupy mezi postřiky abych tři stihl do začátku rašení.
Lidová rada na plíseň okurkovou, 25.2.2010
Kontroluje se to a to je tak asi vše. Pokud se viníkovi nezakáže produkce tak jsou to jen řeči.
Semena ze zahraničí, 25.2.2010
Snad si mohu do květináče nebo na balkon zasadit co chci. Nebo to tak není?
Male parenisko lidl, 25.2.2010
To je malé. Peny mají v katalogu foliák 185x200x300 bez koruny za dva tisíce.
Semena ze zahraničí, 25.2.2010
Pokud to mám pro svou osobní potřebu tak by neměl být problém.
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010
To chce jemnou trysku a s ní umyjete taky v pohodě. Mirek
Mšice na třešních, 25.2.2010 Obsahuje fotku
Zkuste CHEMSTOP - ECOFIX, "nevysychavý lep na přípravu feromonových, vizuálních a barierových lapačů hmyzu, na natírání pásů a fólií, na imobilizaci housenek, larev a dospělých stádií hmyzu". Já ho používám již léta na všechny stromky, volně rostoucí... celý příspěvek >
Broskvoně a merunky jako vřetena, 25.2.2010 Obsahuje fotku
Něco na tento způsob jsem viděl u broskvoní. Až pojedu kolem nafotím stromky a dám sem foto.
Zmrzlá réva, 24.2.2010
Pokud to chci zjistit tak vezmu nůžky a začnu od konce výhonu ostřihávat až do "zeleného". Pokud hraji na jistotu tak nechám rezervu a počkám až začne rašit. Mám pár hlav stolních odrůd takže nikam nespěchám.
Číhání na jaro, 24.2.2010
Já tedy nevím, ale nezdá se mi že by "Kamčatská borůvka" bylo zapsáno jako registrační značka (R) a někdo za to platil. Podívejte se na jejich stránky a tam je to uváděno jako Zimolez.
Plastová nádoba v kleci, 23.2.2010
Nebál bych se přímo horké vody.
Teplota výsevu jahodníku Grandian f1, 23.2.2010
Semínka nevyklíčila protože jste postupoval naprosto špatně. Nevysévejte na agroperlit ale na jemnou zeminu a semínka nezasypávejte. Potřebují ke klíčení světlo (máte to i vzadu na přebalu). Vlhko máte a teplota je taky dobrá. Takže rychle znovu... celý příspěvek >
Plastová nádoba v kleci, 23.2.2010
Voda Vám bude v nádrži zelenat, možná by pomohlo zabalení do černé folie, to nemám ale vyzkoušeno. Co se týče vyčištění tak asi saponát ve spojení s tlakovou myčkou na teplou vodu, a hooodně vody.
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika