Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 3.3.2010
Pokud zasadíte jahodu do květináče časem vyžene šlahouny na kterých se budou vytvářet další rostlinky a ty budou viset (pokud se dostanou mimo květináč) volně dolů, začnou kvést a plodit. Zároveň však bude každá tato rostlinka vytvářet kořínky a bude... celý příspěvek >
Papriky - kypření, 2.3.2010
Správný postup - alespoň 14 dnů po výsadbě nehnojit.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 2.3.2010 Obsahuje fotku
Zatím jsem vyzkoušel jen jeden a to Crimson Sweet na tykev fíkolistou. Tykev Sprinter vyrostla strašně rychle. Vidím její výsev tak na 14 dnů po melounu. Vysel jsem několik odrůd melounu a s tykví zatím čekám. Vše je zatím ve stadiu pokusů.
Pěstování banánovníku ze semene, 2.3.2010 Obsahuje fotku
Objednal jsem si z Ruska mmj. i semena okrasného banánovníku, a tak vypadají.
Semena ze zahraničí, 2.3.2010
Tak jsem se konečně dočkal. 39 odrůd rajčat, 14 odrůd melounů, 4 odrůdy lilku, 2 odrůdy jahod, 2 odrůdy mochyně a semena banánovníku jsou v chalupě. Všechno je z Ruska, i když něco, zvláště melouny, je Niderlandské selekcie. Zítra začnu vysévat abych... celý příspěvek >
Roubování polních okurek?, 2.3.2010
Já to chci letos zkusit a pár jich naroubovat. Salátovky pěstujeme jen v malém množství cca 5 hnízd po 2-4 semenech.
Jak vysoké opory k tyčkovým rajčatům?, 2.3.2010
Metrové kusy roksorů o průměru 10-12 mm používám i tímto způsobem. Zapíchnu ho do země zhruba do necelé půlky (aby držel) a k němu potom přidrátuju vázacím drátem dřevěné tyčky o délce do dvou metrů. Dřevo je kousek nad zemí a železo vlhkost vydrží.... celý příspěvek >
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 2.3.2010
Jestli jste někdy pěstovala jahody tak určitě víte jak se chová rostlina. Začne rodit a vyhání šlahouny. Pokud je necháte růst tak se s nimi za chvíli nedomluvíte. Odebírám první rostliny na šlahounech pokud potřebuji obnovit (max. po třech letech)... celý příspěvek >
Elektrický kultivátor, 1.3.2010
A mi doma parkuje dvakrát dražší model od Bohdalky, ale zase má motor 1kW.
Broskvoň - jakou?, 28.2.2010
Ten slabý vzrůst může být právě tou slabinou. Plodonosný porost se až tak moc neobnovuje. Jinak co se týče plodů nemám výhrady, snad jen probírka aby byly větší.
Olej z kosačky, 28.2.2010
...nový olej motoru dám, starý olej vypustím, ale kam s ním...
Nehašené vápno, 28.2.2010
Nehašené? To ještě existuje? Víte co dělá nehašené vápno po styku s vodou? Zkuste to na kousku, rozprašte a pokropte.
Olej z kosačky, 28.2.2010
To myslíte vážně?
Nezalévat při setí? Co vy na to?, 28.2.2010
Když zaleju jen trochu a nevyklíčí, tak zaleju příště víc, ne?  Jaký je v tom rozdíl?
Nezalévat při setí? Co vy na to?, 28.2.2010
Nepřipadá mi to jako novinka ale jako blbost. Když zakládám trávník tak potřebuji aby rostl a ne čekat třebas měsíc na déšť. Mezitím přijde vichr a odfouká zeminu i se semeny.  A co když déšť naprší jen trochu a semena nevyklíčí, ha? Pokud... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika