Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010
Děkuji, ty čáry to je právě TO, co já tam nevidím.
Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010 Obsahuje fotku
Co říkáte na ty moje "košťátka"?
Je to nádor?, 7.3.2010
Něco velmi podobného se mi objevuje na hrušních (Boscova L. a Konference).
Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010
Dobrý den, souhlasím s Vámi ve většině co jste zde napsal, avšak musím Vám jako laik poněkud oponovat v jedné věci. A to je rychlé pochopení řezu dle knihy. Kniha je vážně perfektní, mám ji již x-let. Nepovažuji se za hlupáka, stromky mám již hodně... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 6.3.2010
Tak jak to u Vás diskutujících vypadá s počasím? U nás na jihu JM bylo ráno jasno, -5°C a bezvětří. Vyvenčil jsem kočku a zkontroloval stav stromků na zahradě. Teď je lehce nad nulou a sluníčko prosvítá oblačností. Chystal jsem se na druhý postřik... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 6.3.2010
Tak to Vám nepovím. Snad jen víc poroste na stěnách kelímku (zevnitř) řasa.
Černo-červená rajčata, 5.3.2010
Dnes jsem "hodil oko" ÖBI v Rakousku a žádná sláva. Samé eko-, bio- a draho-. Výběr žádný. Tak jsem to vzal na Slovensko a sortiment převážně českého původu. Když jsem se ve Skalici zeptal na nějaké zahradní centrum, tak mi doporučili OBI v... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010
První "jemné" pohnojení provedu asi 14 dnů po prvním přepikýrování tekutým hnojivem které mám zrovinka po ruce (teď to bylo hnojivo na révu) a potom začnu zhruba každý týden přihnojovat (po 14 dnech od přesazení do bílých kelímků). Používám nejvíce... celý příspěvek >
Mochyně peruánská, 4.3.2010 Obsahuje fotku
Dostal jsem tyto odrůdy. To se jí?
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 4.3.2010 Obsahuje fotku
Příklady mého přesazování rajčat. Tentokrát se jedná o keříčkovou balkonovku Vilma. Vyseta byla 26.12.09 a poprvé přepikýrována 24. ledna. Po tomto přesazení půjde definitivně do většího květináče cca za tři až čtyři týdny, kde už zůstane. Možná... celý příspěvek >
Paprika jako dvouletka?, 4.3.2010
Já tedy nevím, ale když nestihnu papriky papriky na podzim vykopat, tak jsou na jaře suché. Paprika je jednoletá bylina a při + 10°C zastavuje růst a při nule je po ní (myšleno venku).
Polodeterminantní odrůdy - popis, 4.3.2010
Setkal jsem se na několika místech s tímto popisem i když ne přímo u rajčat. Dokážu si vybavit Determinantní (keříčkové) a Indeterminantní (tyčkové). Existuje i rajče polodeterminantního vzrůstu? Jak potom vypadá? Nebo je to jen vyšší forma... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 4.3.2010 Obsahuje fotku
Já také svádím boj o každý řádek - papriky, rajčata, melouny versus "chřástaly" (mrkev, petržel, košťál,cibule apod.)! Dole pár ukázek vzhledově zajímavých odrůd.
Antištěk - máte zkušenost?, 4.3.2010
Nevadí mi zvířata ale jejich štěkot a jejich hromádky. Nehledě na to že porušují zákony nebo obecní vyhlášky.
Elektrický kultivátor, 3.3.2010
Tak jsem ho dnes vyzkoušel a po půl minutě bych ho tomu, kdo to pustil do prodeje, vrátil. Ne že by pracoval špatně, ale udržet bezpečnostní páčku vypínače na "řídítkách" bez křeče v zápěstí, tak to musel vymyslet Hňup. Jsou dvě možnosti, buď to... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika