|
Odrůdy melounu vodního, 12.3.2010 Tyto jsou z Ruska. Dodávka poštou bohužel není možná, zbývá osobní kontakt. Mirek |
|
Odrůdy melounu vodního, 11.3.2010 Mám semena rané odrůdy Medovyj Gigant. Trochu mi připomíná Ch.G. ale ten asi není raný. |
|
|
|
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010 Upřesněte, dík. |
|
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010 A když vyjmete např. rajčata z bedýnky tak přetrháte část kořenů, příp. opadá zemina z kořenů, rostlinu zasadíte do země, ona povadne a chvíli jí trvá než se vzpamatuje. Je to tak, že? Já ji vyndám z kelímku, aniž bych poškodil bal, zasadím do... celý příspěvek > |
|
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010 Tady máte video a ještě odkaz na stránku o roubování. |
|
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 11.3.2010 8.3. jsem dal namočená semena rajčat do perlitu a dnes jsou již venku (min. teplota 19°C). Mirek |
|
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010 Můžete to samozřejmě odstupňovat třeba po týdnu, ale Sprinter roste velmi rychle. |
|
Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 Já bych hrál na jistotu a zasadil novou. Bude nějakou dobu trvat než obnoví růst a co když se neujme? |
|
Jak ostříhat loňskou meruňku, 9.3.2010 Je to hezké ale až na to že ani jeden můj stromek nevypadá jako ty v knížce. Mirek |
|
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010 Zbytečná? Proč? Já tím přesazením sazenice "utápím" jak potřebuji. |
|
|
|
Jahodník Grandian F1, 8.3.2010 Já jsem ho vysel letos poprvé. Sazeničky mají asi centimetr. Vyzkoušíme, uvidíme. Mirek |
|
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010 Po vzejití pikýruji do sadbovače, potom do kelímků a z kelímků do květináčů nebo do země (podle toho zda jde o balkonové nebo tyčkové (keříčkové) rajče. Tzn. že 3x, skleník nemám, za oknem si půllitrové kelímky nedokážu představit. pokud by se... celý příspěvek > |
|
Rajčata papriky - přihnojení, 8.3.2010 Hnojiv je spousta, tekutá na rajčata a papriky, krystalická, granulovaná. Já používám nejdříve např. Kristalon Start a později Květ a plod. Postřik na rajčata zase kombinuji s listovým hnojivem. Podívejte se někde do zahradnictví nebo drogerie, tam... celý příspěvek > |
|
Jakou odrůdu srdcovky?, 8.3.2010 Bez ohledu na odrůdu nezapomeňte na to, zda je samosprašné nebo potřebuje v okolí nějakého "skokana". |
|
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 7.3.2010 Co jste dnes dělali? Tak na to se zeptejte naší Mikiny. |
|