Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy melounu vodního, 12.3.2010
Tyto jsou z Ruska. Dodávka poštou bohužel není možná, zbývá osobní kontakt. Mirek
Odrůdy melounu vodního, 11.3.2010 Obsahuje fotku
Mám semena rané odrůdy Medovyj Gigant. Trochu mi připomíná Ch.G. ale ten asi není raný.
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010
Upřesněte, dík.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010
A když vyjmete např. rajčata z bedýnky tak přetrháte část kořenů, příp. opadá zemina z kořenů, rostlinu zasadíte do země, ona povadne a chvíli jí trvá než se vzpamatuje. Je to tak, že? Já ji vyndám z kelímku, aniž bych poškodil bal, zasadím do... celý příspěvek >
Tady máte video a ještě odkaz na stránku o roubování.
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 11.3.2010
8.3. jsem dal namočená semena rajčat do perlitu a dnes jsou již venku (min. teplota 19°C). Mirek
Můžete to samozřejmě odstupňovat třeba po týdnu, ale Sprinter roste velmi rychle.
Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010
Já bych hrál na jistotu a zasadil novou. Bude nějakou dobu trvat než obnoví růst a co když se neujme?
Jak ostříhat loňskou meruňku, 9.3.2010
Je to hezké ale až na to že ani jeden můj stromek nevypadá jako ty v knížce. Mirek
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010
Zbytečná? Proč? Já tím přesazením sazenice "utápím" jak potřebuji.
Jahodník Grandian F1, 8.3.2010
Já jsem ho vysel letos poprvé. Sazeničky mají asi centimetr. Vyzkoušíme, uvidíme. Mirek
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010
Po vzejití pikýruji do sadbovače, potom do kelímků a z kelímků do květináčů nebo do země (podle toho zda jde o balkonové nebo tyčkové (keříčkové) rajče. Tzn. že 3x, skleník nemám, za oknem si půllitrové kelímky nedokážu představit. pokud by se... celý příspěvek >
Rajčata papriky - přihnojení, 8.3.2010
Hnojiv je spousta, tekutá na rajčata a papriky, krystalická, granulovaná. Já používám nejdříve např. Kristalon Start a později Květ a plod. Postřik na rajčata zase kombinuji s listovým hnojivem. Podívejte se někde do zahradnictví nebo drogerie, tam... celý příspěvek >
Jakou odrůdu srdcovky?, 8.3.2010
Bez ohledu na odrůdu nezapomeňte na to, zda je samosprašné nebo potřebuje v okolí nějakého "skokana".
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 7.3.2010 Obsahuje fotku
Co jste dnes dělali? Tak na to se zeptejte naší Mikiny.
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika