Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010 Obsahuje fotku
Tak a je to tady! Broskvoň začíná rašit a já stihl jen jeden postřik měďnatým přípravkem. Buď pršelo, nebo fučelo, sněžilo nebo mrzlo. Teď už musím vynechat druhý postřik mědí a použít systémový přípravek. Dnes dopoledne jsem na zahradě viděl... celý příspěvek >
Foliovník - využití v praxi, 17.3.2010
Vážení přátelé "foliovníkáři"! Jelikož jsem se rozhodl zřídit letos foliovník (nevytápěný), chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s foliákem po stránce využití. Kdy a co začínáte vysazovat, při jakých teplotách, jak dokáže spolehlivě ochránit sadbu... celý příspěvek >
Jaká je to choroba?, 16.3.2010
Děkuji Vám oběma za názory. V době kdy jsem to fotil tak na spodní straně listů nebylo nic vidět (myslím tím choroby), a co se týče zakořenění, tak kořínky byly již velmi slušné a proto jsem přesadil sazenice do zeminy. No budu to sledovat a... celý příspěvek >
Stavební denník, 16.3.2010
To co potřebujete tak umí právě velmi jednoduše Excel. RTS stavitel je program pro rozpočtáře, pro kalkulaci budoucích nákladů. IVIirek
Lignohumát, 15.3.2010
Já jsem namočil semena na zkoušku a rostlinky jsou stejně vytáhlé jak před tím. Zálivka ke kořenům pokojovek - jak poznám že účinkuje lignohumát a ne zrovna hnojivo nebo jaro? Na srovnávání nemám náladu ani trpělivost.
Papriky - kypření, 15.3.2010
Taky to tak umím dělat (pokud nemulčuji). Paprika má mít "nohy ve vodě a hlavu na slunci". Mirek
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 15.3.2010
Dobré ránko paní Ello, ta teplota je podle mne ideální, možná by ctěla v noci trochu snížit.  Podívejte se na tyto zajímavé stránky nejen o paprice. Dělá Vám to jen některá odrůda nebo všechny?
Jaká je to choroba?, 14.3.2010 Obsahuje fotku
Dal jsem zakořenit řízky VOSTORGu. Na listech se objevila světlejší místa a na stoncích jsou malinké průhledné kuličky odhadem tak 0,2 mm. Může to být hálčivec? Řízky jsou z mého keře a napadení jsem na něm nepozoroval.
Papriky - kypření, 14.3.2010
Pěstuji papriky venku a zkoušel jsem černou geotextilii. Rozdíl mezi rostlinami bez geotex. jsem nepozoroval. Největší rozdíl byl v tom že ubylo plevelu. Mulčuji také posečenou trávou.
Odrůdy melounu vodního, 14.3.2010
Samozřejmě že je důležité jaké bude počasí a teplota po dobu vegetace melounu.
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 14.3.2010
Pokud se semínka odrůd které chci pěstovat dostanou koupit, tak je kupuji. Semínka vybírám jen u odrůd které nejsou k "mání". V současnosti jsou to dvoje papriky a rajče BARBADOS. Zkušenosti z vlastnostmi F1 v další generaci nemám.
Semena ze zahraničí, 14.3.2010 Obsahuje fotku
Fór měl být to s těma pohádkama . Našel jsem odkaz ale zdá se mi dost světlé a na řezu až bílé. To je typikuš pro tvrdá rajčata ze skleníků.
Élektrický kultivátor, 14.3.2010
Toto téma se tady již probíralo. Já jsem letos koupil, bohužel zatím nebylo moc příležitostí k vyzkoušení. Zemimu zpracuje pěkně ale musí být nejdříve zrytá, jinak se strojek "trápí".
Semena ze zahraničí, 13.3.2010
Že by Slunce - seno - rajčata? Heinzovo - tak to slyším poprvé. Vím že existuje nějaký Heinz ale já kečup nejím - pokud to není nezbytně nutné. Pokud bych na tu odrůdu někde kápl, dám vědět.
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 13.3.2010
U mne dochází k obnovení "zastaralého parku" z odrůd typu VELIKÝ BÍLÝ a NEVÍM CO TO JE ZA ODRŮDU na co nejširší sortiment atraktivních stolních odrůd. Další hodnocení snad už během roku - doufám že nedopadne tak špatně jako loňský. No a co... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika