Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2010
Já jsem dnes postříkal DELANem. U některých stromků jsem nestihl druhý postřik mědí. Vzhledem k vývoji teplot a rašení pupenů šlo o poslední postřik proti kadeřavosti. Ještě více raší meruňka - Maďarská
Roubování melounů a okurek, 18.3.2010
Další varianta - wideo (Japončíci to taky mají "vytáhlé")
Skvělá ukázka roubování - video  a výsevu video.
Rajče na sušení, 18.3.2010
Grilování, pod maso, do máček...
Roubování špendlíků, 18.3.2010
Jen pro "inspiraci" - roubování po "americku" za pomoci kladiva, šroubováku, odlamovacího nože a dalších pomůcek.
Tyčinky na roubování - Plastové tyčinky z inertního materiálu, které spojují kořenovou část podnože a nadzemní část roubované rostliny. Na jednorázovou aplikaci. Tolik ze stránek SEMO. Já osobně jsem to ještě neviděl. Představuji si to tak, že do... celý příspěvek >
Měl jste na mysli roubování pomoci plastových tyčinek?
Rajče na sušení, 18.3.2010 Obsahuje fotku
Nevím zda jsou přímo na sušení
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010
SYLLIT 65 WP - Lokálně systémový fungicid s výrazným eradikativním účinkem na strupovitost v kulturách jabloní a odlišným mechanismem působení oproti azolům, strobilurinům a dalším chem. skupinám. Je registrován také proti kadeřavosti broskvoní,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 17.3.2010 Obsahuje fotku
Kolonka organické fungicidy - je to z roku 2004 ale pojmenování přípravků se liší víceméně jen příponami. V obchodě Vám určitě poradí podrobněji.
Které tedy to jsou?
Po výsadbě bych ošetřil systémovým prostředkem (měď mmj. zpomaluje růst). DELAN 700 WDG (Broskvoně - Kadeřavost broskvoní) Ošetřujeme na počátku nalévání pupenů. Podle potřeby opakujeme 1-2x v intervalu 10-14 dní. Březen-duben, toliko citát. Po... celý příspěvek >
Velmi zjednodušeně - Kuprikol a Champion jsou kontaktní přípravky, tzn. že chrání tam kde jsme ho nanesli (stromky se jimi důkladně "omyjí". Systémový prostředek si stromek do sebe "nasaje" a učinkuje všude (na stromku). Příklad - Kontaktním musíte... celý příspěvek >
Nejspíše DELAN 700 WDG. IVIirek
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 17.3.2010
Jak máte velké sazeničky? Kde je budete mít umístěny? Čím méně světla, tím více se rostlinka bude vytahovat. Vytáhne se Vám ve velkém i v malém kelímku, z malého ho můžete ještě zapustit do většího a na stonku v zemině vyraší další kořínky.
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika