|
Dát už rajčata do skleníku?, 24.3.2010 ...tak, a šup s ním ven (BARBADOS). A když "odejde" tak vysadím další, jejich ještě tak 300! (je to možné? seju a nehledím). Samozřejmě že na noc dostane kryteček proti zimě. |
|
Roubování melounů a okurek, 24.3.2010 Moje první pokusy na tykev fíkolistou. |
|
|
|
Roubování melounů a okurek, 24.3.2010 Tady je nějaké video. Jen mi připadá že ten "tydýd" nařízl obě rostlinky stejným směrem. Oprava! |
|
Rajčata papriky - přihnojení, 23.3.2010 PETky jsou bez uzávěru, nemám je jako "zásobárnu" vody ale spíše jako trychtýř pro nalévání vody ke kořenům. Někdy se stane že jemné "blatíčko" zacpe hrdlo a voda neodtéká, pak vezmu kus železné hůlky (roksor) a... celý příspěvek > |
|
Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 23.3.2010 Celerem? Bulvový celer u nás věčně "plave" ve vodě. To by se asi rajčeti nelíbilo. Jo rajčata společně se zeleninou, bylinkami, česnekem a jinými dobrotami na nerezovém platu na grilu, zalité dyňovým olejem a zasypané dyňovými semínky, vypadají velmi... celý příspěvek > |
|
Pěstování banánovníku ze semene, 23.3.2010 Ještě jsem nevysel. Úplně jsem na ně zapoměl! |
|
Rajčata papriky - přihnojení, 23.3.2010 Takhle? |
|
Odrůda rajčete, 23.3.2010 Jen aby jste nebyl zklamán. START už není to co bývalo. Nevím jestli je to počasím ale to rajče dozrává nestejnoměrně. a rychle měkne. Oprava!! beru zpět!!! teď jsem se díval na popisky a bylo to TORNÁDO. Navíc se plody při dozrávání jakoby... celý příspěvek > |
|
Roubování melounů a okurek, 23.3.2010 Teda jak oni ty Japonci to dělají? Zkoušel jsem meloun na Sprinter a normálně jsem ji přefík, a když jsem zkoušel tyčinku tak jsem ji rozpích. Podařily? se mi dva rouby, teď ještě aby srostly! |
|
Dát už rajčata do skleníku?, 23.3.2010 Já skleník bohužel nemám, ale z čiště praktického hlediska mám vždy přísady více. Část bych určitě do skleníku dal (stejně jako do foliáku nebo ven před zmrzlými) a buď to vyjde nebo vysadím náhradní sazenice později. |
|
|
|
Réva k pergole, 22.3.2010 A toto je snímek z 31_8_2009 |
|
Melounoviště 2010, 22.3.2010 Najděte si na diskuzi sekci Roubování melounů a okurek, tam to máte i video. |
|
Réva k pergole, 22.3.2010 31-7-2009 |
|
Amarylis, 21.3.2010 Moc pěkný, ty naše už to mají za sebou! IVIirek |
|
První vlastní výsev rajčat, 21.3.2010 Tož hezké večér i Vám. Já jsem samozřejmě pochopil jak to myslíte, ale rejpnout jsem si musel, bo napsat velkým jen Praha... ;-) IVIirek |
|