Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 13.4.2010
Marlen kvete a do toho již 24 hodin prší! Z BV pro zahradu.cz Mirek 8-(
Pěstování rajčat, 13.4.2010
Někdy mi to v létě připadá že těch nočních 10°C nás posunuje za "polární kruh" čím dál častěji.
Pěstování rajčat, 12.4.2010 Obsahuje fotku
Já jsem vysadil rajčata do foliáku asi před 14ti dny. Teploty venku spadly k nule a na rostlinách je vidět poškození (listy nebo jejich okraje hnědé jako tabák) i když taky ne na všech, a dokonce u stejné odrůdy se to liší. Zajímavé je taky to, že... celý příspěvek >
Dětské pleny pod rajčata, 12.4.2010
Ještě že je to až 50 čísel hluboko! Když potom rajčata vytrhám a na podzim ryju, alespoň ty plínky nepoškodím. Mirek
Jak pěstovat pamp. trávu?, 12.4.2010
Vloni jsem ji nasadil, rostla pěkně, na zimu ji zabalil jako nemluvně, nedávno ji zastřihl na 20 cm a předevčírem jsem ze stonků lehce vytahal jejich středy - tzn. že zase schnila. Půdu mám těžkou takže na další pampovou trávu z vysoka prdím. Mirek
Lignohumát - plíseň, 12.4.2010
Ve vinařských potřebách v Břeclavi jsem ho kupoval za 107,- (0,5 l). Jak je vidět zloději jsou v Litoměřicích i tam kde ředí dovoz z Ruska. Mirek
Uvadlé sazeničky, 12.4.2010
Již poněkolikáté zde pročítám stížnosti na substráty. Nazvu to pravým jménem - poslední dobou je to čím dál horší svinstvo! Zahradnický substrát od "AGRO" je samý šutr (to snad v polských šachtách vymetají chodby) a substrát od "substrat FORESTINA"... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 12.4.2010
A je i zalitá, nebo zalejete až pozítří?
Sloupovitý ostružiník Navaho, 11.4.2010 Obsahuje fotku
Mám tři druhy ostružiníku (velkoplodý, beztrný) a roste to jako plevel, výhony jsou rovné a dosahují běžně několika metrů. Mám je nataženy na drátěnce a je problém udržet je v rozumných mezích. Nedovedu si představit kolik urodí NAVAHO na těch... celý příspěvek >
Letos neuroda, 11.4.2010
Já to pozoruji u obou hrušní (Boscova, Konference) ty nakvétají jen v horním patře a u jedné broskvoně (vloni obsypány). Naopak obě jabloně Golden Del. mají nasazeno na kvetení až až, přičemž poslední dva až tři roky měly doslova pět jablek. Mirek
Sloupovitý ostružiník Navaho, 11.4.2010
Já jsem ho měl chvíli ale on rostl jen do výšky a až jsem při obírání plodů nedošáhl už ani z dvojáku žebříku, tak jsem zavolal plošinu, ale taková sklizeň přijde moc draho. Lidi neblbněte!!! Mirek
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 11.4.2010
Zažil, ale to už je hodně dávno, jenže tenkrát to nebyl takový šmejd! Boj s ostružinou je snad nekonečný, takže držím palec. Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 11.4.2010
Dnes jsem se díval a z odkvétající Maďarské padají zatím jen okvětní lístky, což by mohlo znamenat že jsou óká. Zkoušel jsem opatrně zatřepat i větvičkama a drtivá většina květů drží. Mirek
Jakou jabloň?, 11.4.2010
Dobré ráno, já bych Vás chtěl požádat o doporučení na odrůdu podzimního jablka nebo takového, které se dá konzumovat již na podzim (lokalita JM-Břeclav). Mám rodící Idared, Golden Del., Bohemia, Melrose, nově zasazené Topaz, Granny Smith, Goldstar.... celý příspěvek >
Jak zlikvidovat porost ostružiny lesní plazivé?, 11.4.2010
A s kým si v lesíku budou hrát? S klíšťaty? To bych neriskoval! Mirek
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika