Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růžová stolní réva, 16.4.2010 Obsahuje fotku
Díval jsem se na ty stránky a padla mi do oka jedna věc. A to odrůda St. Martin. Jelikož jsem několikrát nakoupil zajíce v pytli něco mi tu nesedí (nebo někde jinde). Totožná fotka (výřez) je jednou vydávána za St.Martin a jinde za Ametyst. Jak to... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010 Obsahuje fotku
Dnes se zrána udělalo hezky a tak jsem si vzal dovolenou ať něco podělám. Dal jsem přísadu rajčat ven na sluníčko, zajel do půjčovny pro vertikulátor, trochu jsem ním pohonil trávník a jel na zahradu udělat posuvné dveře na foliák. Teď sedím doma a... celý příspěvek >
Výsadba révy vinné, 16.4.2010
Taky jsem to tak dělával. Čtyři pět prutů přímo do země a vždy se některý ujal, jenže... Někdy se stalo, samozřejmě že záleželo na podmínkách, že vyrašil ale nevyzrál a v zimě pak zmrzl. I proto nyní používám postup zakořeňování v PETkách do perlitu... celý příspěvek >
Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 16.4.2010
Než ji dáte ven do země na přímé slunce tak ji postupně otužujte! Mirek
Sloupovitý ostružiník Navaho, 16.4.2010 Obsahuje fotku
Tady je aktuální foto dvou druhů ostružiníku. Bohužel nevím názvy, jsou velkoplodé, beztrné, jeden jsem zakoupil v zahradnictví, druhý mám od známého z Rakouska (řízek). Stáří může být tak 3-4 roky.
Zamiokulkas - co dělám špatně?, 16.4.2010 Obsahuje fotku
Manželka zakoupila rostlinu ke konci roku a máme ji v pokoji situovaném na jižní stranu - přímé slunce na ni nedosáhne. Nesnáší přemokření, dokáže si v sobě vodu udržet. Nové výhony mají v současnosti jeden metr! Mirek
Už vám raší okrasné trávy?, 15.4.2010
Pampas opět schnil a končím s ním. Dostal zábal na zimu jako mimino a takhle se zase odměnil. Mirek
Co robit po vydatnych rekordnych zrazkach v aprily?, 15.4.2010 Obsahuje fotku
V první řadě, než to obeschne, tak to bude likvidace plevele kterému se daří velmi dobře,  a pokud se o víkendu vyčasí, tak se "rozjede" ještě více.
Jahodník Grandian F1, 15.4.2010 Obsahuje fotku
Grandian - konečně se trochu "pohl" k světu!
Roubování melounů a okurek, 15.4.2010 Obsahuje fotku
Zde jsou popsány čtyři způsoby roubování včetně barevných obrázků (bohužel je to v angličtině ale překlad již mám). Vylezly mi podnože, takže víkend bude roubovací! Mirek
Roubování melounů a okurek, 15.4.2010
Podívejte se na video v mém příspěvku z 18.3., tam je to pěkně ukázáno. Z vlastní zkušenosti - musí se opatrně a úplně odstranit "vše" nad děložními lístky protože to umí vyrůstat. Zatím laboruji a výsledky jsou nevalné. Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 14.4.2010 Obsahuje fotku
V BV přestalo na chvíli pršet. Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 14.4.2010
BV - už neprší ale leje! U mne Fav. Mor. ještě nekvete ale Fairhaven už ano, přitom je skorejší. Mirek
Pěstování ředkviček, 14.4.2010
To že ředkvičky jsou nejlepší na podzim je bezesporu pravda. Je tu ale jedno ALE. Ředkvičky mám velmi rád a na jaře je to jedna z prvních zelenin, a proto se snažím vypěstovat je co nejdříve. Ty co jsou venku mají první pravé lístečky a už jsou... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 13.4.2010
Stále prší... Mirek
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika