Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na třešních, 4.5.2010
Zkuste to a pak pozorujte slunéčka a jejich larvy co dokážou. Postřikuji až když je kalamitní situace, ještě dříve odstraňuji (pokud je to možné) letorosty a listy mechanicky. Zvláště u stromků na drátěnce není problém ostříhat konečky nových... celý příspěvek >
Mšice na třešních, 4.5.2010
Já jsem obnovil nátěry lepem minulý víkend na jabloních a hrušních na drátěnce, i na samostatně stojících broskvoních a meruňkách. Předevčírem jsem s uspokojením pozoroval úbytek mšic na jabloních. Mravenci se k nim nedostanou a jejich místo postupně... celý příspěvek >
Sazenice rajčat byt/balkón, 3.5.2010 Obsahuje fotku
Aktuální fotečka z "pročůrané" BV. Vpravo je oranžová Venus, nalevo červená Vilma. Výsev letos v lednu.
Co je broskvičce, 3.5.2010 Obsahuje fotku
Něktré lístky na broskvoni přestaly růst, sežloutly a jako by zakrněly. Jedná se o stejnou chorobu? Na fotce to není moc vidět neboť zrovinka ty špatné lístky jsou rozmazané. Díky.
Réva je bez kořínků, 2.5.2010 Obsahuje fotku
Já mám zase jeden řízek s kořeny ale očko ještě neraší.
Co vaše réva?, 2.5.2010 Obsahuje fotku
Přikládám aktuální foto révy. Co se týče vloni na jaře vysazených sazenic na zahradě, všechny bez vyjímky (Kodrjanka, Matilde, Regina, Rhea, Velika) vyrážejí ze spodních oček, i když např Kodrjanka dosáhla délky až dva metry. Výsadba u domu (foto)... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.5.2010
Já jsem letos stříkl 3x a na jednom stromu (po ostřihání měl jen tak 6 květů) se kadeřavost projevila velmi silně.
Rajčata vzhůru nohama, 1.5.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem dnes zakoupil kýbl, zeminu, vzal kudlu, filtr na kávu, samozřejmě i sazenici keříčkového rajčete a šel vykoušet vysadit rajče vzhůru nohama. A postup je na obrázcích.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.5.2010
V podvečer se na zahradě už nedalo vydržet, bylo pěkně, přímo horko ale komárů až hrůza. A tak to trvá již pár dní tento týden. Připadá mi to až nezkutečné co se po této letošní zimě vyrojilo havěti. Po natření stromků Chemstopem jsem zabránil... celý příspěvek >
Jahodnik: bile flicky uprostred cerne, 30.4.2010 Obsahuje fotku
Prostudujte obrázek.
Škůdci a choroby, 27.4.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem trochu podrobněji prozkoumal zahradu a byl jsem docela zhrozen! Předpokládal jsem že tuhá zima dá "do nosu" škůdcům a nemocem, ale opak je asi pravdou. Mšice, mravenci, housenky, padlí na jabloních a hrušních, odumírání výhonů na... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 27.4.2010 Obsahuje fotku
Třešeň Kordia - BV
Co vaše réva?, 25.4.2010 Obsahuje fotku
Tři dny jsem nebyl doma a takhle se to vytáhlo - BV
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 25.4.2010
Pěstujte lilek stejně jako papriky a pozor, lezou na něj mandelinky!!!
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.4.2010
tady najdete i fotky. Rajčata ve foliáku prochladla a jsou na "tabák" -  budu podsazovat novými, v krytech (ale na opačném konci BV) přežila chladna bez viditelné újmy, až na jednu "maličkost" - nerostou. Díky chladu ráno skoro vše co je venku... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika